Çalınan Bilgisayarını Pankartla Arıyor: Allah Rızası İçin Beni Ara - Son Dakika
3.Sayfa

Çalınan Bilgisayarını Pankartla Arıyor: Allah Rızası İçin Beni Ara

Çalınan Bilgisayarını Pankartla Arıyor: Allah Rızası İçin Beni Ara

Bursa'da arabasının camını kırarak çalınan dizüstü bilgisayarı bulmak için olay yerine pankart asan vatandaşın, hırsıza çağrısı görenleri hayrete düşürüyor.

20.05.2018 10:31  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da arabasının camını kırarak çalınan dizüstü bilgisayarı bulmak için olay yerine pankart asan vatandaşın, hırsıza çağrısı görenleri hayrete düşürüyor. Çalınan bilgisayarındaki oğlunun fotoğraflarını isteyen baba, bir pankart hazırlayarak olayın gerçekleştiği yere astı.

SPOR SONRASI ŞOKU YAŞADI

Olay, geçtiğimiz Cuma günü Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Botanik Park'a spor yapmak için giden Şamil Çam, aracını otoparka parketti. Yaklaşık bir saat spor yapan Çam, arabasına geldiğinde büyük şok yaşadı. Aracının kelebek camının kırık olduğunu ve arka koltukta bulunan dizüstü bilgisayarının çalındığı fark etti.

Çalınan Bilgisayarını Pankartla Arıyor: Allah Rızası İçin Beni Ara

10 BİN FOTOĞRAFI VAR

Kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar tarafından otomobilinin camı kırılarak çalınan dizüstü bilgisayarla birlikte Çam'ın 3 yaşındaki oğlunun 10 bine yakın fotoğrafı da hırsızların eline geçmiş oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çalınan Bilgisayarını Pankartla Arıyor: Allah Rızası İçin Beni Ara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Rdhck: Seren bu iğrenç ve topluluğu lekeleyen infaz etmeye kalkan yorumun için site yönetimine ihbar da bulunacam.Herkes haddi bilecek!kimse kimseye hakaret ederek düşüncesini ifade etmeye kalkmasın! Terbiyesizlik yapmayın artık! 2 5 Yanıtla
  • Zagros : Cok önemli hayat memat meselesi olmali 2 1 Yanıtla
  • GÖRÜYORSUNUZ ANLATMAYA GEREK YOĞĞĞ: ara adamı yazık, geri satın alacakmış senden acıdım 2 0 Yanıtla
  • Ismail bilir: Seren akplilerin umurunda degilsin cokta tin sonuna kadar akp kudurmanda bi sakinca yok sagasola saldirip kimseyi isirma itlaf ederler .... 0 0 Yanıtla

Advertisement