Çalışan Annenin Yaşam Dengesi Raflarda - Son Dakika
Ekonomi

Çalışan Annenin Yaşam Dengesi Raflarda

Çalışan Annenin Yaşam Dengesi Raflarda

İşi ile çocuğu arasında mekik dokuyan çalışan anneler için bir kılavuz niteliği taşıyan ‘Çalışan Annenin Yaşam Dengesi’ kitabı, her bir annenin kendi çözümünü bulabilmesine olanak sağlıyor.

11.12.2017 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşi ile çocuğu arasında mekik dokuyan çalışan anneler için bir kılavuz niteliği taşıyan 'Çalışan Annenin Yaşam Dengesi' kitabı, her bir annenin kendi çözümünü bulabilmesine olanak sağlıyor.

Hümanist Kitap Yayıncılık'ın yeni kitabı 'Çalışan Annenin Yaşam Dengesi' raflarda yerini aldı. Çalışan annelerin yaşam dengeleri üzerine odaklanmışbir koç, eğitmen ve anne olanŞirin Yelmen Oktar tarafından kaleme alınan kitap, hayatı koşturmaca içinde geçen annelere yol gösterici nitelikte…

İki bölümden oluşan kitabın birinci bölümünde çalışan annelerin hayatı ve bu hayatı seçme nedenleri ile psikolojileri ele alınıyor. İkinci bölümde ise çalışan annenin hayalini kurduğu anne modeline yönelik farklı bakış açıları içeren hikayelere ve metotlara yer veriliyor.

Beyaz yakalı, şehirde yaşayan, bakıcısı olan, evli çalışan annelerden yola çıkılarak hazırlanan kitapta, bu ayrım dışında kalan çalışan anneler için de bölümler yer alıyor. Kitap içinde yer alan Başucu Rehberi kısmında iseçalışan annelerin yoğun programlarıve rutinleri arasında hatırlaması gereken yedi maddelik bir liste bulunuyor ve Şirin Yelmen Oktar, bu listenin çıkış yolu arandığında kullanılabileceğinivurguluyor.

Her annenin geçmiş tecrübeleri, iş hayatı, anneliğebakış açısı farklı olduğu için kitabımda çözüm sunmak yerine annelerin kendi yanıtlarını bulmasını sağlayan sorduğunu belirten Oktar, iş yaşam dengesini sağlamanın, sadece çalışan anne için değil, iş dünyası veülke için de büyük bir kazanım olacağının altını çiziyor.

119 sayfadan oluşan kitabın geliri OtizmGüçlü Aile Derneği'ne bağışlanacak.

Satış fiyatı 18 TL olan 'Çalışan Annenin Yaşam Dengesi'kitabına tüm kitapçılardan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Ekonomi Çalışan Annenin Yaşam Dengesi Raflarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement