Çalışma Bakanı Çelik: Emekli Maaşlarından Suriyeli Sığınmacılar İçin Kesinti Yapılmıyor - Son Dakika
Güncel

Çalışma Bakanı Çelik: Emekli Maaşlarından Suriyeli Sığınmacılar İçin Kesinti Yapılmıyor

Çalışma Bakanı Çelik: Emekli Maaşlarından Suriyeli Sığınmacılar İçin Kesinti Yapılmıyor

Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik, emekli maaşlarından Suriyeli sığınmacılar için herhangi bir kesinti yapılmadığını bildirdi.

25.01.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik, emekli maaşlarından Suriyeli sığınmacılar için herhangi bir kesinti yapılmadığını bildirdi.

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven'in soru önergesini yanıtlayan Çalışma Bakanı, "Emekli maaşlarından Suriyeli sığınmacılar için herhangi bir kesinti yapılmamaktadır" dedi.

Çalışma Bakanı Çelik, çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından vatandaşlardan istenilen sigortalılık kayıtları ile emekli, dul ve yetimlerin gelir/aylık miktarlarının kişisel bilgilerin gizliliği esasına dayalı olarak kendilerine ait e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinden kurum uygulamalarına erişilmek suretiyle görüntülenebildiğini, emeklilerin söz konusu uygulamayı kullanarak aylıklarından yapılan kesintiler hakkında da ayrıntılı bilgi sahibi olabileceğini söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çalışma Bakanı Çelik: Emekli Maaşlarından Suriyeli Sığınmacılar İçin Kesinti Yapılmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti
    22:09 Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti

    Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan ve kentin sevilen yüzü olan Bahri Dinar, geçtiğimiz hafta bir ağabeyini daha toprağa vermişti. Ancak uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki ay içinde 2 kardeşini kaybeden ciğerci esnafı Bahri Dinar'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Kenan Çoban da Bahri Dinar'ı yakın dostu olarak tanımlayarak başsağlığı dileklerini iletti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement