Cam Fabrikasının Elyaf Üretim Alanı Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
3.Sayfa

Cam Fabrikasının Elyaf Üretim Alanı Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu

Cam fabrikasının elyaf üretim alanı çatısında çıkan yangın korkuttu Dumanlar bölgede birçok noktada görüldüKOCAELİ - Kocaeli'nin Çayırova İlçesinde bulunan bir cam fabrikasının elyaf üretim alanının çatısında çıkan paniğe neden oldu.

22.05.2017 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cam fabrikasının elyaf üretim alanı çatısında çıkan yangın korkuttu

Dumanlar bölgede birçok noktada görüldü

KOCAELİ - Kocaeli'nin Çayırova İlçesinde bulunan bir cam fabrikasının elyaf üretim alanının çatısında çıkan paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre yangın Çayırova Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bir cam üretim fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle fabrikanın elyaf üretimi yapılan bölümünün çatısında yangın çıktı. Yangın nedeniyle dumanlar kısa sürede tüm gökyüzünü kapladı. Yangını gören çalışanlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine yangın yerine Gebze, Darıca, Çayırova ve İstanbul'dan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede fabrikaya ulaşan ekipler yangına müdahalede bulunarak yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın nedeniyle fabrikanın çatısında maddi hasar oluştu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cam Fabrikasının Elyaf Üretim Alanı Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cam Fabrikasının Elyaf Üretim Alanı Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement