Cami Cemaatine Broşürler Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Cami Cemaatine Broşürler Dağıtıldı

Cami Cemaatine Broşürler Dağıtıldı

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü seminerlerle bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

31.08.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışmaların halka duyurulması amacıyla il müftülüğü ve ilçe müftülükleri ile yapılan ortak çalışma sonucu Şanlıurfa'da bulunan Dergah, Ulu, Sanayii, Eyyüp Peygamber, Hac Sari Yıldız, Fatih Sultan Mehmet, Hz. Yusuf, Ahmet Yesevi Camilerinde Cuma namazı öncesi stand açan kurum çalışanları cami imamlarını konu ile ilgili bilgilendirerek namaz sonrası el broşürleri dağıttılar. Dün Haliliye İlçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde bulunan Müftüzade (Aksoy) camisinde yapılan stand çalışmasında aileler seminere davet edildi. Haliliye sınırları içindeki camilerde 6 bin adet broşür dağıtıldığı ifade edildi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından "Bilinçli Nesiller, Güvenli Yarınlar İçin Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Etme Semineri" bilinçlendirme çalışmaları; İl Müftülüğü, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü İlçesi Müftülükleri ile Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü İlçe Belediye Başkanlıkları ortak çalışması ile devam ediyor.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cami Cemaatine Broşürler Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement