Cami İnşaatından Demir Çalan Şüpheliler Polisten Kaçamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Cami İnşaatından Demir Çalan Şüpheliler Polisten Kaçamadı

- Cami inşaatından demir çalan şüpheliler polisten kaçamadıKONYA - Konya'da gece saatlerinde cami inşaatından demir çaldığı iddia edilen iki şüpheli kaçtıkları sırada sanayi bölgesinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

31.10.2018 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Cami inşaatından demir çalan şüpheliler polisten kaçamadı

KONYA - Konya'da gece saatlerinde cami inşaatından demir çaldığı iddia edilen iki şüpheli kaçtıkları sırada sanayi bölgesinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesindeki bir cami inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Buhara Mahallesindeki bir cami inşaatından hırsızlık yapıldığı ve beyaz bir hafif ticari aracın aracın sanayi bölgesine doğru gittiği ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri aracı yakalamak için çalışma başlattı. Araştırmalarına devam eden ekipler, Fatih Mahallesi Eski Sanayi Bölgesinde şüphelilerin bulunduğu aracı fark ederek aracı durdurdu. Araçta bulunan M.A. ve M.E. gözaltına alındı. İki şüpheli Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Şüphelilerin ilk ifadesinde, "Paraya ihtiyacımız olduğu için çaldık" dedikleri öğrenildi. Hafif ticari araç ise içerisindeki inşaat demirleri ile birlikte otoparka çekildi.

Cami İnşaatından Demir Çalan Şüpheliler Polisten Kaçamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cami İnşaatından Demir Çalan Şüpheliler Polisten Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement