Camı Kırıp Girdiği Evdeki Kadını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Camı Kırıp Girdiği Evdeki Kadını Öldürdü

Camı Kırıp Girdiği Evdeki Kadını Öldürdü

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan 1 çocuk annesi 31 yaşındaki Türkan Sabancısarıoğlu, ilişki kurup ayrıldığı öne sürülen 26 yaşındaki Sunay Saltıker tarafından av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürüldü.

22.05.2013 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan 1 çocuk annesi 31 yaşındaki Türkan Sabancısarıoğlu, ilişki kurup ayrıldığı öne sürülen 26 yaşındaki Sunay Saltıker tarafından av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürüldü. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında silahlı pozlar verdiği fotoğraflarla Sabancısarıoğlu ile ilgili aşk mesajları paylaşan Saltıker'in eve arka penceredeki camı kırıp girdiği ve bir başka kişiyle evlenmeye karar veren talihsiz kadını öldürdüğü ifade edidi. Olay sırasında sırasında kendisi de yaralanan Sunay Saltıker hastaneye kaldırıldı.

Olay, Buldan İlçesi Çaybaşı Mahallesi Hükümet Caddesi 51 numaralı evde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bir tekstil firmasında çalışan işçi Türkan Sabancısarıoğlu, eşinden boşandıktan sonra 11 yaşındaki kızıyla yaşamaya başladı. Bir süre Sunay Saltıker ile ilişki kurduğu öne sürülen Sabancısarıoğlu, bu kişiden de ayrıldı ve sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı F.Y. ile evlilik kararı aldı. Sunay Saltıker, iddiaya göre kendisini terk eden Sabancısarıoğlu'nun bir başka erkekle evleneceğini öğrenince çılgına döndü.

PENCEREDEN GİRİP ÖLDÜRDÜ

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tabanca ve av tüfeğiyle pozlar verdiği fotoğraflarla, Sabancısarıoğlu ile ilgili aşk mesajları paylaşan Sunay Saltıker, kadının evine gitti. Kapının açılmaması üzerine evin arkasındaki pencerinin camını kırıp içeri girdi. Sunay Saltıker, av tüfeğiyle Sabancısarıoğlu'nu göğsünden vurdu. Evde bulunan F.Y. de, Sunay Saltıker'in üzerine atlayıp av tüfeğini almaya çalıştı. Bu sırada tüfek ikinci kez ateşlendi ve Sunay Saltıker yaralandı. Olayın ardından F.Y. ile Sunay Saltıker koşarak evden kaçtı. Olay sırasında uyuduğu öğrenilen ve gürültüye uyanan Sabancısarıoğlu'nun kızı, annesini kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri Sabancısarıoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz kadının gözüyaşlı kızı, çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

SOKAKTA YAKALANDILAR

Gelen polis ekipleri, kaçan iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Bir süre sonra, F.Y. ile omzundan yaralı Sunay Saltıker'yi yakalandı. F.Y. gözaltına alınırken Sunay Saltıker, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen F.Y., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Sunay Saltıker'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Camı Kırıp Girdiği Evdeki Kadını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement