Cami Önü İçin Eski'ye Rica - Son Dakika
Yerel

Cami Önü İçin Eski'ye Rica

Cami Önü İçin Eski\'ye Rica

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Dadaşköy mahallesinde yapılan çalışmaların yol alabilmesi için ESKİ'ye öncelik ricasında bulundu.

22.10.2012 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Dadaşköy mahallesinde yapılan çalışmaların yol alabilmesi için ESKİ'ye öncelik ricasında bulundu. Köy camiinin önünden geçen yolun yapımı için ESKİ'nin içme suyu şebeke çalışmasını bekleyen yapım ekiplerine Korkut yetişti. Ali Korkut, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek'i arayarak bayram öncesi çalışmaların tamamlanması için programda kısa bir değişiklik istedi.

Yakutiye Belediyesi'nin asfalt ve taş kaplama çalışması yaptığı Dadaşköy mahallesinde işler zaman zaman ESKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları ile çakışıyor. Benzer bir sorun Dadaşköy camii önünden geçen yolda yaşandı. Bayram öncesi birçok bölgede çalışmanın bitmesini isteyen Ali Korkut, işlerin biran önce tamamlanması için ESKİ'den ricada bulundu. Telefonla ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek'i arayan Korkut, Cami önündeki altyapı çalışmasının öne alınmasını istedi. Korkut, "Cami önünde ESKİ'nin geçen hattı var. Yapım ekibi onların gelmesini bekliyor, programa kalırsa uzayacak. Genel Müdürümüz Remzi beyden ricada bulundum, o bölgeyi öne aldılar. Böylece bizim işte çözüldü. Bayram öncesi mahalleliye söz verdiğim üzere cami önünden geçen yolu tamamladık" dedi.

Ali Korkut, Dadaşköy mahallesinin yol sorunu olmayacağının altını çizerken, "ESKİ tarafından bu mahallemizde yapılması gereken biraz daha iş var. Onlarda tamamlanınca Dadaşköy mahallemizin tüm yol sorunu çözülecek. Ciddi bir yol problemi olan bir bölgeyi daha çözüme ulaştırmış olacağız" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cami Önü İçin Eski'ye Rica - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement