Cami Şadırvanına Doğalgazlı Isı ve Sıcak Su Sistemi - Son Dakika
Yerel

Cami Şadırvanına Doğalgazlı Isı ve Sıcak Su Sistemi

Suşehri ilçesinde bulunan bir caminin alt katında bulunan şadırvanlara, belediye tarafından doğalgaz bağlatılarak sıcak su verildi.

02.01.2012 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesinde bulunan bir caminin alt katında bulunan şadırvanlara, belediye tarafından doğalgaz bağlatılarak sıcak su verildi.

Suşehri Belediyesi tarafından kısa süre önce tadilat çalışmaları tamamlanan tarihi Balhatun Camisine ait tuvalet ile şadırvanların yenilenmesinin ardından, kombi takılarak sıcak su kullanımına başlandı.

Belediye Başkanı Sedat Sel ile birlikte şadırvanda incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Demiral, ilçeye yakışır bir şadırvan yapıldığını söyleyerek, Sel ve ekibini kutladı.

Yenilenen teknolojinin nimetlerinden Suşehri'nin de faydalanmaya başlandığını söyleyen Demiral, "Yaklaşık 2 yıldır ilçemizde doğalgaz kullanılıyor. Gün geçtikçe de kullanım sayısı artıyor. Yani halkımız doğalgaz kullanımına yöneliyor. Hem ucuzluğundan, hem de temizliğinden dolayı doğalgaz kullanımını tercih ediyor" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise cami şadırvan ve tuvaletlerin tadilat çalışmaları hakkında Kaymakam Demiral'ı bilgilendirdi.

Tadilat yapılan tuvaletlerde her şeyin ayrıntısına kadar düşünülerek yapıldığını belirten Sel, "Engelli vatandaşlarımız için engelli tuvaletleri ile birlikte duş kabinleri yapılmıştır. Bu ilk örneğimiz olarak halkımızın hizmetine sunduk. Şu anda şoförler ve otomobilciler odası başkanlık binasının altında bulunan şehir tuvaletlerinin tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Oradaki tuvaletlerimizde burasıyla aynı olacaktır. Yani ilçemizde bulunan tüm umuma açık tuvalet ve şadırvanlarımızın tadilatlarını yapacağız" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cami Şadırvanına Doğalgazlı Isı ve Sıcak Su Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement