Camiadan Ahmet Ağaoğlu'na Destek - Son Dakika
Spor

Camiadan Ahmet Ağaoğlu'na Destek

Camiadan Ahmet Ağaoğlu\'na Destek

Son kongrede mevcut başkan Muharrem Usta ile yarışan Celil Hekimoğlu, Trabzonspor başkan adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu'na destek verdi.

30.03.2018 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hekimoğlu, Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısında, Ahmet Ağaoğlu'nun Trabzonspor başkan adaylığını değerlendirdi.

Trabzonspor'un 7-8 Nisan tarihlerinde yapacağı olağanüstü kongresinde aday olduğunu açıklayan Ahmet Ağaoğlu'na destek verilmesi gerektiğini söyleyen Hekimoğlu, "Ahmet Ağaoğlu adaylığını açıkladı. Gerçekten çok zor bir süreçte, meşakkatli bir dönemde Trabzonspor'umuza talip oldu. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Hiç kolay değil bu dönemde Trabzonspor'a talip olmak. Biz kendisine elimizden gelen tüm katkıyı yapacağız. Başka başkan adayları da çıkabilir. Onlara saygı duymamız lazım ama sanırım Ahmet Bey'in lehine iyi bir rüzgar var. O rüzgara bizim de katkı vermemiz lazım. İnşallah Trabzonspor yeniden bir kalkınma hamlesini başlatır." diye konuştu.

Ağaoğlu'nun söylemlerinin kendi söylemelerine yakın olduğunu vurgulayan Hekimoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ahmet Bey'in şu andaki söylemleri zaten bize çok yakın. Ben 5 yıl diyordum Ahmet Bey 3 yıldır diyor. 'En az 3 yıl benden bir şey beklemeyin bir kalkınma hamlesi yapacağız' diyor. Belki 3 yıl az söylüyor. 3 yılda Trabzonspor'un sorunları düzelmez. Ama sonuna kadar kendisini destekliyorum. Ufak tefek eleştiriler duyuyorum. Bunları yapmayalım. Çocuğu doğmadan öldürmeyelim. Destek olmamız lazım. Trabzonspor'u yönetecek arkadaşlar çok büyük bir külfete giriyorlar. Bunlara kayıtsız şartsız destek olmamız gerekiyor ta ki işleyişi görene kadar. Genelde İstanbul'dan gelen başkan adaylarımız ilk 6 ay çok doğru başlıyorlar. Sonra ki 6 ay İstanbul gerçeğine dönüyorlar. Tekrar popülist transferler, yatırımlar ve borçlanmalar. Bunu yaparsa bizim başkanımız olamaz. Bugün başladığı noktada en az 3 yıl bir yapılanma ve ekonomik iyileştirme programı uygulaması lazım. Bunu yaparsa biz de destek olursak Trabzonspor'umuz tekrar eski şanlı günlerine dönebilir."
Celil Hekimoğlu, Ahmet Ağaoğlu'nun yönetimine girip girmeyeceği ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise "İçeriden destek veremeyiz biz. Trabzonspor'da 2015 yılında başkanlığı kazanmış bir adayız. Bizden daha yönetici olmaz. Ama dışarıdan destek veririz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Camiadan Ahmet Ağaoğlu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement