Camide gece yarısı utandıran hırsızlık! Hayır paralarını çaldılar - Son Dakika
3.Sayfa

Camide gece yarısı utandıran hırsızlık! Hayır paralarını çaldılar

Camide gece yarısı utandıran hırsızlık! Hayır paralarını çaldılar

Şanlıurfa'da bir camide, yaşları 14 ile 16 arasında değişen 3 çocuk, cemaat tarafından hayır için toplanan 9 bin 500 lirayı çaldı. Çocuk hırsızların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

14.11.2019 16:47  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da bir camide çocuk hırsızların cemaat tarafından hayır için toplanan 9 bin 500 lirayı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan Süleymaniye Cami'de gece saatlerinde yaşandı. Kimsenin olmamasını fırsat bilen henüz isimleri öğrenilemeyen ve yaşları 14 ile 16 arasında değişen 3 çocuk, cemaatin caminin tadilatı için topladığı 9 bin 500 lirayı çaldı. Durumu fark eden müezzin olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, çocukların parmak izleri ve güvenlik kamerası kayıtlarından kimliklerinin tespiti için çalışma başlattı.

Camide gece yarısı utandıran hırsızlık! Hayır paralarını çaldılar

"ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM"

Cami cemaatinden Mehmet Gök velilere seslenerek, herkesin çocuğuna sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Gök, "Bugün burada olan olay hepimizi üzmüştür. Bu hayırsever vatandaşlar tarafından toplanan belli bir miktarda para çalınmış. Camimizin inşaat çalışması devam ediyor. Lütfen buna sahip çıksınlar. Tabi emniyet güçlerimizden de Allah razı olsun onlar da gereken çalışmayı yapacaklar. Ben sadece bir cemaat olarak diyorum, lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Yarın bir gün bu çocuklarımızın terörist olmayacakları ne malum. Çalınan Takiben 9 bin 500 lira bir paradır. Gördüğümüz kadarıyla kamerada görülen hırsızlığı yapan 3 kişilermiş. 3 hırsızda çocuk yaşta denilecek kişiler. Bu olayı nasıl planlıyorlar nasıl yapıyorlar onu biz bilemeyiz. Emniyet güçlerimiz onu bilir. Bizimki sadece anne ve babalar bu çocuklarınıza lütfen sahip çıkalım. Bu çocuklar yarın başka bir gün onlarında başını yakmasın" ifadelerini kullandı.

Çocuk hırsızların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Camide gece yarısı utandıran hırsızlık! Hayır paralarını çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kara: Bende küçükken çaldım allahım affetsin 1 0 Yanıtla
  • Şalvarlı hoca: Aç olan herşeyi yapar .imam Gazali Hz eserinde derki siyaset insanların karnını doyurmak sırtını giydirmektir. İma Ali halifeliği devrinde vatandaşlık maaşı vardı .zenginden vergi alınır eşit şekilde fakirlere her ay dağıtılırdı 1 0 Yanıtla
  • isimsiz...!: sizin gibi gençlere lanet olsun.. ağır cezalar çıksın artık aff veya ceza indirimi istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzz 1 0 Yanıtla
  • Camiye saygılı olalım : ALLAH ıslah eylesin yazıklar olsun utanın ALLAHTAN korkun 0 0 Yanıtla

Advertisement