Camiden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Camiden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bağcılar'da camide namaz kılan bir kişinin çantasını çalan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

11.07.2018 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da camide namaz kılan bir kişinin çantasını çalan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Bağcılar Merkez Camisi'nde öğle namazı kılan M.A'nın evrak çantası, camiye gelen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından çalındı.

Namaz sonrası çantasının çalındığını fark eden M.A. durumu polise bildirdi. Caminin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Gazetecilere açıklama yapan M.A, dün öğle namazını kılmak için Bağcılar Merkez Camisi'ne geldiğini belirterek, "Sünneti kılarken çantamı yanıma, camın önüne koydum. Sonra cemaatle farza geçince bir sıra öne kaymak zorunda kaldık. Çantam arkamda kaldı. Farz namazı bittikten sonra döndüğümde, çantam yerinde değildi." dedi.

Çantada kendisi için önemli evrak ve sözleşmeler olduğunu, bunların hırsızın işine yaramayacağını anlatan M.A, "Bu arkadaşın bir şekilde çantamı bana ulaştırmasını istiyorum. Çünkü hiçbir şekilde onun işine yaramayacak." ifadelerini kullandı.

Bu arada, hırsızlık camideki güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde, camiye giren hırsızın cemaat namaz kılarken camın önünde bulunan çantayı alarak camiden çıkışı yer alıyor.

Camiden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Camiden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement