Çamyar'dan Polise Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çamyar'dan Polise Taziye Ziyareti

Çamyar\'dan Polise Taziye Ziyareti

İstanbul Beşiktaş’ta terör saldırısı sonrası şehit olan polisler için Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar’a taziye ziyaretinde bulundu.

12.12.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beşiktaş'ta terör saldırısı sonrası şehit olan polisler için Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar'a taziye ziyaretinde bulundu.

Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş'ta Beşiktaş- Bursaspor maçı sonrası terör saldırısına uğrayan çevik kuvvet polisleri ve sivil vatandaşlar için Türkiye yasa boğuldu. Terör saldırısı sonrasında polislerin acısını paylaşmak için Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkan yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Çamyar yaptığı açıklamada, "Acınız acımızdır, bu kalleş terör örgütü bizleri birbirimizden ayıramayacaklar, daha çok birbirimize bağlanacağız, bizler her zaman polisimizin ve askerimizin yanındayız. Sizler daime dik durun" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar ise, "Türkiye'nin tek vücut olduğunun bu bir göstergesidir. Olay İstanbul'da olmasına rağmen orda ki acıyı burada da hissettiğimizin bir göstergesidir. Türk milleti işte budur. Bizleri kimse yıkamaz, gösterdiğiniz bu nazik davranıştan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamyar'dan Polise Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement