Çan Belediyesi'nden Bin 500 Kadına Bursa Gezisi - Son Dakika
Güncel

Çan Belediyesi'nden Bin 500 Kadına Bursa Gezisi

Çan Belediyesi\'nden Bin 500 Kadına Bursa Gezisi

Çanakkale’nin Çan Belediyesinin 8-9-13-15 Mart tarihlerinde Çanlı kadınlara özel düzenlediği ücretsiz Bursa gezisi, dördüncü kafilenin de Çan’a dönmesiyle tamamlandı.

17.03.2018 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan Belediyesinin 8-9-13-15 Mart tarihlerinde Çanlı kadınlara özel düzenlediği ücretsiz Bursa gezisi, dördüncü kafilenin de Çan'a dönmesiyle tamamlandı.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun Çan merkez ve köyleri dahil tüm Çanlı kadınlara yönelik gerçekleştirdiği Bursa gezisi sayesinde 1500'den fazla kadın Bursa'nın en önemli yerlerini gezme ve meşhur Bursa İskender'inin tadına bakma şansı buldu. Kalabalık kafileler eşlinde gerçekleşen Bursa gezisinde Emir Sultan Türbesi ve Külliyesinden Yeşil Türbeye, Tophane Parkından Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerine, Ulucami'den Tarihi Kapalı Çarşıya kadar birçok tarihi ve manevi mekan ziyaret edildi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun Çanlı kadınlar için jesti olan öğle yemeğinde ise kadınlara tarihi bir mekanda meşhur Bursa kebabı İskender ikram edildi.

Başkan Kuzu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına geziye giden kadınlara hediye ettiği pembe renkli fularları çok beğendiklerini ifade eden kadınlar, "Başkanımız her şeyi incelikle düşünmüş. Biz fularlarımızı çok sevdik renkleri harika. Tüm gezi boyunca boynumuzdan hiç çıkarmadık. Üzerinde kadın çiçektir yazıyor. Çok anlamlı. Bu ince düşüncesi içinde Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geziye katılan Çanlı kadınların yüzlerinde ki mutluluktan çok memnun olduğunu belirten Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Çanlı kadınlarımız bu gezilerimizden çok memnun kaldılar. İlk kez Bursa'yı görenler olsun daha önce gitmiş olanlar olsun Bursa gezimize katılan tüm kadınlarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmekten ben çok memnunum. Kadılarımızın daha Bursa gezimize ciddi teveccüh göstermesi bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah bu tür faaliyetlerimiz her zaman olduğu gibi devam edecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çan Belediyesi'nden Bin 500 Kadına Bursa Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

  • Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında
    14:16 Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında

    Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimini tehdit eden kahverengi kokarca böceği ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlaçlama çalışmalarıyla kokarca popülasyonunda azalma sağlanırken, kimyasal mücadelenin önemi vurgulanıyor. Tarım yetkilileri, kokarcanın fındık bahçelerine verdiği zararın yanı sıra insan sağlığı açısından da tehlike oluşturduğunu belirtiyor.


Advertisement