Can Dostları Osmangazi'de Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Can Dostları Osmangazi'de Öğrencilerle Buluştu

Can Dostları Osmangazi\'de Öğrencilerle Buluştu

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği kapsamında Osmangazi Belediyesi'nce düzenlenen etkinlikte öğrenciler, can dostlarla buluştu.

05.10.2018 16:39  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Şahin Yılmaz İlkokulu öğrencileri, hoşça vakit geçirdi.

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte çocuklara hayvan sevgisinin aşılanması ve hayvanlara karşı nasıl davranılması gerektiği konularında bilgiler verildi. Unutulmaz bir gün yaşayan öğrenciler etkinlikte doğal yaşam merkezini gezerek, hayvanları tanıma imkanı buldu. Bunun yanı sıra ata binen öğrencilerin yaşadıkları mutluluk renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrencilere hayvan haklarının öğretilmesi gerektiğini belirten Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ama biz Osmangazi Belediyesi olarak sadece bir gün değil yılın her günü hayvanlarımızı koruyoruz. Sokaktaki başıboş hayvanlarımızın bakımlarını, tedavilerini yapıyoruz. Burası Avrupa'nın en iyi hayvan barınağı. Öğrencilerimize, hayvan sevgisini ve hayvan haklarını küçük yaşlardan itibaren öğretiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can Dostları Osmangazi'de Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement