Can'ın Süper Belgesel Projesi - Son Dakika
Güncel

Can'ın Süper Belgesel Projesi

3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi "Kaçak Gelinler" dizisi 19. Bölümüyle TV8'de izleyicisiyle buluşuyor.

08.11.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selim tüm çabalarına rağmen Şebnem'in inadını kıramaz. Şebnem çareyi Selim'i kendinden soğutmakta bulur. Şebnem'in tüm çabalarına rağmen Selim onun peşini bırakmamakta kararlıdır.

Can'ın belgesel projesi yapımcı tarafından kabul edilir. Kainat belgesele katılması için Alp Kırşan'la anlaşır. Ancak Alp'in bir şartı vardır. Can yapım şirketindençekimlerin yapılması için gerekli avansı alamaz. Bütün arkadaşları ona yardım etmek için seferber olur.

Ekranların beğenilen dizisi Alp Kırşan'ı konuk ediyor. Kaçak Gelinler heyecan dolu 19. Bölümüyle 5 Kasım Çarşamba akşamı saat 20'de TV8 ekranlarında...

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç'un yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu'nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can'ın Süper Belgesel Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement