Gülşen Açtığı Twitter Davasını Kaybetti - Son Dakika
Magazin

Gülşen Açtığı Twitter Davasını Kaybetti

Ünlü şarkıcı Gülşen'e, Twitter'dan hakaret ettikleri iddiasıyla 2 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılanan Can Tanrıyar ve Erol Köse, beraat etti.

08.12.2015 09:48  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Gülşen'e, Twitter'dan hakaret ettikleri iddiasıyla 2 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılanan Can Tanrıyar ve Erol Köse, inandırıcı delil bulunmadığından beraat etti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Gülşen "Attıkları tweet'leri sildiler. Cezalandırılmalarını istiyorum" dedi.

"ÖYLE BİR TWEET ATMADIK"

Erol Köse ve Can Tanrıyar ise "Öyle bir tweet atmadık" diye savunma yaptı. Bir yıldır süren davanın geçen gün karar duruşması görüldü. Kararını açıklayan mahkeme, sanıkların yüklenen suçu işlediklerine dair kesin ve inandırıcı delil olmadığından beraat kararı verdi.


Gülşen Açtığı Twitter Davasını Kaybetti

Son Dakika Magazin Gülşen Açtığı Twitter Davasını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yyyyy: Bence bu kadına dava acmak lazim genclerin ahlakını bozuyor 48 3 Yanıtla
  • Gercekci: Hiçsevmem bu kadını soyunmaktan bâska birşey bilmiyor 42 3 Yanıtla
  • .: Eğer butün milletler demokrasi,insanlık,barış,saygı,dürüstlük,ilim,kültür,kibarlık,düşünmek,guzel lisan gibi şeylere hakim olabilseler,böyle şeyler olmaz.Bence biz de Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geliyoruz.Camilerle,rabia şaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak),fazla gidemeyiz?Zaman Atom Çağı(bilim,teknoloji).Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.SAGILARIMLA.Hayırlı günler! 4 7 Yanıtla
  • Kirmizi beyaz bayragim: Yanacaksin pislik öbür tarafi unutma 2 1 Yanıtla

Advertisement