Can Yaman'ın kaslı fotoğrafına Ebru Polat'tan dikkat çeken yorum - Son Dakika
Magazin

Can Yaman'ın kaslı fotoğrafına Ebru Polat'tan dikkat çeken yorum

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasıyla soluğu İtalya'da alan oyuncu Can Yaman, kaldığı otelin terasında güneşlenirken poz verdi. Yaman'ın fotoğrafına en ilginç yorum ise şarkıcı Ebru Polat'tan geldi.

23.08.2019 07:43  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV ekranlarında ekranlarında ve büyük bir ilgiyle izlenen ancak final yapan Erkenci Kuş'un başrol oyuncusu Can Yaman, tatilin başlamasıyla soluğu İtalya'da aldı. Güneşlenirken poz Yaman'ın fotoğrafını gören şarkıcı Ebru Polat ise "Maşallah olan var olmayan var" yorumunu yaptı.

GÜNEŞLENİRKEN POZ VERDİ

Önceki gün kaldığı otelin kapısının önünde kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu Can Yaman, bu sefer de paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. İtalya Napoli'de tatil yapan oyuncu, kaldığı otelin terasında güneşlenirken poz verdi.

Can Yaman'ın kaslı fotoğrafına Ebru Polat'tan dikkat çeken yorum

"BUNU GÖRÜNCE EVDEKİNE YEMEK VERMEZ İNSAN"

Kaslı görüntüsüyle dikkatleri her daim üzerine çeken Can Yaman'a ilk yorum şarkıcı Ebru Polat'tan geldi. Yaman'ın fotoğrafını gören Polat, "Maşallah... Olan var olmayan var. Bunu gördükçe evdekine yemek veresi gelmez insanın, bizimkiler birde o tipleriyle full kaprisli, kahır çekiyoruz" dedi.

Can Yaman'ın kaslı fotoğrafına Ebru Polat'tan dikkat çeken yorum
Can Yaman\'ın kaslı fotoğrafına Ebru Polat\'tan dikkat çeken yorum

Son Dakika Magazin Can Yaman'ın kaslı fotoğrafına Ebru Polat'tan dikkat çeken yorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • ..: ebru hanım, sizin erkeklere bakış açınız ile bizimki tutmadığı için bana göre çok talihsiz bir ifade olmuş. O beğenmediğiniz adamlar evine ekmek götürme derdinde oldukları için vücut yapacak zamanları yok. o yüzden bizim gibi kıymet bilenler için de, kaslı bir vücuttan çok daha önemlidir bizim için atan kalbi. hiç endişeniz olmasın, yemek vermeye layık görmediğiniz o insanlar, sizin elinizden bir bardak su bile içmezler. 168 77 Yanıtla Kadın : Hell olsun. ... içi boş dünyanın içi boş insanları .ozentiler ... bunun gibi on tane adam kocamin Nasır tutan eline ayağına kurban olsun . 47 3 A123: DİSSLİKE ATANLAR ÇOMARDIR 23 26 Fatih: Haklısın kardesim 26 14 Fatih: haklısın kardeşim. 15 21 Ktg: Bravo 16 2 ffmm: cok haklısınız.cok hak verdım..dogru olan da budur ama o bahsettıgınız adamlar da hallerıne bakmadan evdekı hanımlarını kucumsuyor..buralarda yorum yapan erkeklerın yorumlarını okudukca beynım donuyor 3 4
  • dünya: BABADAN CIKTIĞI YERİ Mİ YADIRGIYOR YOKSA EVDEKİ ERKEK ARKADAŞINI YADIRGIYOR.BİZİM TÜRK MİLLETİN ANLAYIŞINA BAK 13 47 Yanıtla
  • Alfi Solomon: O nasıl tip la koca kafa. iğneyi yemiş yemiş kas yapmış 27 1 Yanıtla ffmm: sen de yap 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement