Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı - Son Dakika
Spor

Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı

'2019'un en beğenilen erkek başrol oyuncusu' seçildiği Yunanistan'a giden Can Yaman, büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaştı. Yaman, Türk dizilerini Yunanistan'da yayınlatan firmanın sahibinin kızı ve aynı zamanda profesyonel tenisçi Maria Sakkari ile de tanıştı.

25.09.2019 11:07  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Can Yaman, partide Türk dizilerini Yunanistan'da yayınlatan Victory Entertainment'ın sahibi Kostas Sakkaris'in kızı Maria Sakkari ile de tanıştı. Profesyonel tenisçi olan Sakkari ile Can Yaman'ın, hem spordan hem de Türk dizilerinden konuştuğu öğrenildi.

Yunanistan'ın en ünlü tenisçileri arasında yer alan 24 yaşındaki Maria Sakkari ile Can Yaman'ın sohbeti, objektiflere böyle yansıdı. Can Yaman, gündüz saatlerinde Parthenon'u gezdi, akşam da adına düzenlenen partiye katıldı.

Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı

MARIA SAKKARI KİMDİR?

Kadınlar tenisinin son dönemdeki gözde isimlerinden Yunan Maria Sakkari, WTA sıralamasında bu sene elde ettiği başarıların ardından 28. sıraya kadar yükseldi.

24 yaşındaki güzel raket, Atina'da doğdu. Monaco'da Monte Carlo'da yaşayan Sakkari, kariyeri boyunca katıldığı turnuvalardan 2, 7 milyon dolarlık bir gelir etti. Sakkari son olarak Amerika Açık'ta son 32 turunda Asleigh Barty'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı
Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı

Son Dakika Spor Can Yaman ve tenisçi Maria Sakkari partide tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Boz Ayı: Biliyorsunuz degil mi , artik Rus dondurmasi yiyecegiz. Rusya keci boku gönderse onu da yedirecek bize recep, yeterki Rus mali olsun. 5 0 Yanıtla
  • 46 lı: YUNANLILARIN NE KIZLARIYLA NE ERKEKLERİYLE ARKADAŞLIK ETMEYİN.ADAMLAR BİLDİĞİNİZ TÜRK DÜŞMANI.BİZİM PARAMIZDAN FAYDALANIP ÜZERİMİZE BASIP ÇİĞNEMEKTEN DE GERİ KALMIYORLAR.NE PARAMIZ YUNANİSTANA GİTSİN NE DE ONLARLA BİR BAĞIMIZ OLSUN.SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ. 2 2 Yanıtla Türk Birliği: Düşmanlık kin beslemek biz müslümanlara yakışmaz,önemli olan insan olması,pislik her yerde var.Ben Türküm hemde allahına kadar bir çok adam gibi adam yunan arkadaşlarımda var. 0 0
  • Said: Ayidan dost yabancıdan dost olmaz kurani kerim de siz onlara uymazsaniz onlar sizi asla kabullenmez buyuruyor. 0 2 Yanıtla Akuna matata: Birader sen kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun.yasin ilerlemiş ama beynin olduğu yerde sayıyor.karanlik ve cahil düşüncelerini kendine sakla.kafanin içinde sadece kemik var bence. 1 0

Advertisement