Çanak Anten Tamiri İçin Çıktığı Çatıdan Düştü Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Çanak Anten Tamiri İçin Çıktığı Çatıdan Düştü Hayatını Kaybetti

Çanak Anten Tamiri İçin Çıktığı Çatıdan Düştü Hayatını Kaybetti

İzmir'in Tire ilçesinde çanak anten tamiri için 2 katlı bir evin çatısına çıkan vatandaş buradan beton zemine çakılarak hayatını kaybetti.

18.01.2019 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Tire ilçesinde çanak anten tamiri için 2 katlı bir evin çatısına çıkan vatandaş buradan beton zemine çakılarak hayatını kaybetti.

İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti. bu akşam saat 23: 00 sıralarında Tire'de Atatürk Mahallesi Gençlik Caddesi No: 59 Tanem Apartmanı'nda apartman sakinlerinden birinin uydu antenindeki bir arıza için servise gelen elektronikçi İdris Karadayı (37), anteni kontrol etmek üzere 2 katlı apartmanın çatısına çıktı.

Burada bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybeden talihsiz adam, apartman bahçesindeki beton zemine düştü. Büyük bir gürültü duyduklarını ifade eden görgü tanıkları hemen durumu 112'ye bildirdiler.

Olay yerine kısa sürede intikal eden 112 ambulansı, ağır yaralı olarak aldıkları İdris Karadayı'yı Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdılar. Burada doktorların müdahalelerine yanıt vermeyen talihsiz adam, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre İdris Karadayı, evli ve 3 çocuk sahibiydi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çanak Anten Tamiri İçin Çıktığı Çatıdan Düştü Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu
    15:20 Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu

    Amasya'da polis tarafından durdurulan mercimek yüklü tırdan Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:12 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş adamı Hüseyin Köksal 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Köksal'ın ifadesi alındı.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı
    15:06 Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı

    Adana'da, uyuşturucu imalatı ve ticareti şüphesiyle bir çiftlik evine yapılan operasyonda, evin ruhsatsız havai fişek ve yer meşalesi üretimine dönüştürüldüğü tespit edildi. Evde kaçak üretilmiş havai fişek ve yer meşaleleri ile üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi ve 2 kişi gözaltına alındı.


Advertisement