Çanakkale Bayramiç Belediyesi'nden Çocuklara Özel İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Bayramiç Belediyesi'nden Çocuklara Özel İftar Yemeği

Bayramiç Belediyesi'nden çocuklara özel iftar yemeği ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi Belediyesi, onbir ayın sultanı ramazanda, düzenlediği iftar yemeğiyle vatandaşları aynı sofranın etrafında buluştururken, çocukları da unutmadı.

11.06.2017 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç Belediyesi'nden çocuklara özel iftar yemeği

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi Belediyesi, onbir ayın sultanı ramazanda, düzenlediği iftar yemeğiyle vatandaşları aynı sofranın etrafında buluştururken, çocukları da unutmadı. Çocuklara özel verilen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

Bayramiç Belediyesi, ramazan ayının vazgeçilmez iftar sofrasında çocuklara da bir sürpriz yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu belediye binası önünde halka iftar yemeği veren Bayramiç Belediyesi, dün akşam ise çocuklara özel bir iftar programı yaptı. Belediye önündeki iftar yemeğine 1000 çocuk katıldı. AK Partili Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, yemek öncesi masaları gezerek, çocuklarla yakından ilgilendi. Sohbet ederek, gönüllerini hoş tuttu. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte çocuklar iftar yemeklerini yedi. Yemek sonrasında çocuklar kendileri için hazırlanan sürprizlerle hoş vakit geçirdi. Tırtıl Adam, Tahta Bacak, Robot Şov, Kukla Şov, İbiş ile Memiş gösterini izleyen çocuklar kahkahaya boğuldu. Palyaçolarra çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hem ramazan ayının maneviyatını yaşayan hem de eğlenceli bir akşam geçiren çocuklar, kendilerini unutmayan Belediye Bakanı Sadettin Arslan'a teşekkür etti. Başkan Arslan ise, "Bu yıl 4'ncüsünü düzenlediğimiz ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza özel bir program yaptık. Çocuklarımız geleceğimiz, her şeyimiz. İstiyoruz ki ramazanlar Bayramiç'te farklı yaşansın ve çocuklarımızda iz bıraksın. Onların hatıralarında yer edinsin. Biz büyükler nasıl çocukluğumuzun ramazanlarını hatırlıyorsak, onlarda gelecekte bugünleri hatırlasınlar. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz" dedi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Bayramiç Belediyesi'nden Çocuklara Özel İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement