Çanakkale Bayramiç'te Kaza, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Bayramiç'te Kaza, 6 Yaralı

Bayramiç'te kaza, 6 yaralıÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde şarampole yuvarlanan otomobilin ehliyetsiz sürücüsünün de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

19.05.2017 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç'te kaza, 6 yaralı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde şarampole yuvarlanan otomobilin ehliyetsiz sürücüsünün de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Kaza dün (perşembe) saat 23.00 sıralarında Bayramiç İlçesi Türkmenli Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Ezine İlçesi'nden Bayramiç'e panayıra gelen 6 genç, eğlendikten sonra gecenin ilerleyen saatlerinde Ezine'ye dönmek için yola çıktı. 16 yaşındaki Barış Çekiç'in yönetimindeki 17 KR 978 plakalı otomobil Türkmenli Köyü Mevkii'nde aniden geri dönüş yaptı. İddiaya göre yaşı küçük olduğu ve ehliyeti olmadığı için geri dönmek isteyen Barış Çekiç, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç şarampole yuvarlandı. Kazada otomobildeki sürücü Barış Çekiç ağır, diğer arkadaşları Refik Cansever (15), Muharrem Uğur Çolak, (16), Yunus Kuşçu, (17), N.R (15) ve A.R (16) hafif yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan sürücü Barış Çekiç, Ezine Devlet Hastanesi7ne sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Çanakkale Bayramiç\'te Kaza, 6 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Bayramiç'te Kaza, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement