Çanakkale Dardanelspor'un Futbola Yeni Armağanı; Alperen Beğen - Son Dakika
Spor

Çanakkale Dardanelspor'un Futbola Yeni Armağanı; Alperen Beğen

Çanakkale Dardanelspor\'un Futbola Yeni Armağanı; Alperen Beğen

Türk futboluna Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Hasan Kabze gibi birçok önemli futbolcu kazandıran Çanakkale Dardanelspor Kulübü, Türk futbolcu piyasasına bir yıldız isim daha katmaya hazırlanıyor.

02.02.2018 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor'un, Çanakkale Bölgesel U19 Ligi'nde mücadelede eden U19 takımında forma giyen Alperen Beğen, son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.
Henüz 16 yaşında olmasına rağmen izleyenlerin beğenisini toplayan Alperen, takımının son oynadığı ve 3-1 kazandığı Çanakkalespor maçında gösterdiği performansla da kendisini bir kez daha kanıtladı.
Selimiyespor'da gösterdiği performansın ardından bu sezonun başında Çanakkale Dardanelspor'a transfer olan Alperen Beğen, takımının Çanakkale Bölgesel U19 Ligi'nde bu sezon çıktığı 2 maçta 6 puan almasında da büyük rol oynadı.
Sol ayaklı olan ve sol stoper, sol bek ve sol açık pozisyonlarında oynayabilen ve ideal fiziki yapısıyla dikkat çeken Alperen Beğen, takımında 11 numaralı formayı terletiyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çanakkale Dardanelspor'un Futbola Yeni Armağanı; Alperen Beğen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement