Çanakkale'de Gırgır Teknesi karaya oturdu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Gırgır Teknesi karaya oturdu

Çanakkale\'de Gırgır Teknesi karaya oturdu

Çanakkale'nin Ayvacık açıklarında 35 metre uzunluğundaki gırgır teknesi karaya oturdu.

25.01.2020 18:15  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ayvacık açıklarında 35 metre uzunluğundaki gırgır teknesi karaya oturdu. Teknenin bir bölümü sular altında kalırken, teknede bulunanlar çevredeki gırgır tekneleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Ayvacık ilçesinin Babakale açıklarında balık avlayan Cevdet Karadeniz isimli gırgır teknesi Karanlık Kayalıkları mevkisinde karaya oturdu. Karaya oturan tekne, kısa sürede su almaya başlayınca teknedekiler durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve çevredeki gırgır tekneleri yardımına koştu. Teknede bulunan 15 kişi kurtarıldı. Teknede bulunan balık ağları da diğer gırgır teknelerine aktarıldı.

Yarısı suya batmış şekilde duran gırgır teknesi için kurtarma çalışması yapılacağı öğrenildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Gırgır Teknesi karaya oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaralı şahin tedavi altına alındı
    13:23 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaralı şahin tedavi altına alındı

    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan bir şahin, tedavi edilmek üzere Ağrı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi. Yaralı kuşun tedavisinin ardından doğaya salınması planlanıyor.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yeni Araçlarını Tanıttı
    13:23 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yeni Araçlarını Tanıttı

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni araçlar için düzenlenen programda yaptığı konuşmada, şehrin kalkınması ve modern teknolojiyle buluşması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Gümüşhane'de Otobüste Yapılan Kontrolde Yabancı Uyruklu Şahsın Bağırsaklarında Uyuşturucu Paketi Bulundu
    13:20 Gümüşhane'de Otobüste Yapılan Kontrolde Yabancı Uyruklu Şahsın Bağırsaklarında Uyuşturucu Paketi Bulundu

    Gümüşhane'de yapılan yol kontrolü sırasında durdurulan bir otobüsün içerisindeki yabancı uyruklu şahsın bağırsaklarında uyuşturucu paketi tespit edildi. Şahıs, yapılan ameliyatla uyuşturucu paketi çıkarıldıktan sonra Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

  • Kazımkarabekir ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
    13:18 Kazımkarabekir ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

    Kaymakam Salih Kaya başkanlığında yapılan toplantıda, kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülebilmesi için muhtarlarla istişare edildi. Kaya, ilçedeki hizmetler hakkında bilgi vererek, muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

  • Dal Varesanovic: Hedefim Rizespor ile Avrupa kupalarında oynamak
    13:17 Dal Varesanovic: Hedefim Rizespor ile Avrupa kupalarında oynamak

    Çaykur Rizespor'un genç futbolcusu Dal Varesanovic, Rizespor ile Avrupa kupalarında oynamayı hedeflediğini söyledi. Başakşehir maçına iyi hazırlandıklarını belirten Varesanovic, deplasman maçlarında taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı. İlhan hoca hakkında ise takımın başarısında büyük payı olduğunu ifade etti.

  • Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu
    13:16 Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

    Zonguldak'ta meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil refüjü aşarak karşı yola geçti. Sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Aydın'da Yeni Doğum Yapan Köpek Kasabı Uyutarak Eti Çaldı
    13:15 Aydın'da Yeni Doğum Yapan Köpek Kasabı Uyutarak Eti Çaldı

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan bir sokak köpeği, yeni doğum yaptığı bilinen yavruları için et çalmak amacıyla bir kasabı uyutmayı başardı. Çevredeki vatandaşlar köpeğin durumunu bildikleri halde müdahale etmeyerek köpeğin aldığı et parçasıyla yuvasına dönmesine izin verdi.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Trafik Denetimi Yaptı
    13:13 Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Trafik Denetimi Yaptı

    Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. dönem üyeleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin iş birliği ile gerçekleştirilen 'Çocuk Polisler Trafiği Denetliyor' uygulamasına katıldı.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti
    13:12 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu yaşandı. Düelloda ilk olarak Yunus Emre ve Yaman arasında mücadele yaşandı. Oyunun sonunda potadan kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında oynandı. Özgür'ün elemeden kurtulmasıyla Batuhan ve Yaman arasında final düellosu yaşandı. Gecenin sonunda hayallerine veda eden isim Yaman oldu. Elendikten sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yaman, 'Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor'a gelmekti' diyerek Atakan ve Hilmi Cem'e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, 'Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor'ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin' dedi. Yaman'ın Ogeday'a söylediği, 'Herkesin şampiyonu sensin' sözleri ise eleme gecesine damga vurdu.

  • Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı
    13:10 Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı

    Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı üzerinden kulak-burun-boğaz doktoruna göründüğünü ve burnundan operasyon geçirmesi gerektiğini duyurdu. Bastık, uyuyamadığı ve nefes alamadığı için taktığı bantların sebebini öğrendiğini ve ameliyatın kısa süreceğini belirtti.

  • TikTok, içerik üreticilerini cezalandırmak için önlemlerini artırdı
    13:10 TikTok, içerik üreticilerini cezalandırmak için önlemlerini artırdı

    TikTok, potansiyel olarak problemli içerik paylaşan içerik üreticilerini cezalandırmak için önlemlerini artırdı ve uygulamada önerilebilecek içeriklerle ilgili kurallarını sıkılaştırdı. Yeni topluluk kuralları, Mayıs ayında yürürlüğe girecek ve 'Sizin İçin' akışında önerilemeyecek içeriklerin listesi uygulamaya konulacak. TikTok, 'Sizin İçin' önerilerini kural dışı davranan kullanıcılardan arındırıyor. Liste, müstehcen içerikli veya şiddet içeren videolar gibi açık kategorileri içermekle kalmıyor, aynı zamanda uygulama için daha önce tartışma konusu olan konuları da ekliyor. Ayrıca, 16 yaşın altındaki kullanıcıların videoları 'Sizin İçin' akışında yer alamayacak. TikTok'un 'Sizin İçin' kısmına getirdiği yeni topluluk kuralları ve geliştirilen hesap yönetimi özellikleri, özellikle genç kullanıcılar için daha güvenli bir çevrimiçi ortam yaratmayı amaçlıyor.


Advertisement