Çanakkale'de Jandarmadan Bayram Denetimi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Jandarmadan Bayram Denetimi

Çanakkale'de jandarmadan bayram denetimiÇANAKKALE İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde tatilcilerin yoğunluk oluşturması beklenen Kilitbahir feribot iskelesinde havadan drone, karadan ise bomba ve narkotik köpeğiyle güvenlik kontrolü başlattı.

23.06.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de jandarmadan bayram denetimi

ÇANAKKALE İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde tatilcilerin yoğunluk oluşturması beklenen Kilitbahir feribot iskelesinde havadan drone, karadan ise bomba ve narkotik köpeğiyle güvenlik kontrolü başlattı.

Ramazan Bayramı'na kısa süre kala Çanakkale'de güvenlik önlemleri arttırıldı. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tatilcilerin geçiş güzergahı olan feribot iskelelerinde denetimlerine başladı. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'nin Kilitbahir feribot iskelesinde gerçekleştirilen denetimde, Ramazan Bayramı için İstanbul ve Trakya'daki kentlerden Çanakkale ile Ege bölgesindeki tatil yerlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşların araçları kontrolden geçirildi. Jandarma, havada drone uçurarak çevreyi denetim altında tutarken; bomba ve narkotik köpeği ile boğaz geçişi yapmak için feribota binen araçların bagaj ile iç bölümleri didik didik arandı.

Kontrol yapan jandarma ekipleri, sürücüleri yolculukları sırasında aşırı hız yapmamaları, yolcular ile birlikte emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Feribot iskelelerinin yakınına ise bayram süresince kazaların önlenmesini sağlamak amacıyla aşırı hız ve emniyet kemeri ile ilgili uyarıların yer aldığı pankartlar asıldı. Jandarmanın denetiminin, Ramazan Bayramı sonuna kadar süreceği bildirildi.

Çanakkale\'de Jandarmadan Bayram Denetimi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Jandarmadan Bayram Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement