Çanakkale'de "Şehitler Ormanı" Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de "Şehitler Ormanı" Oluşturuldu

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan proje kapsamında oluşturulan ormana protokol üyeleri ve şehit aileleri tarafından fidan dikildi.

27.02.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan proje kapsamında "Şehitler Ormanı" oluşturuldu.

Dernek Başkanı Gülşen Uz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her şehidin birer fidan olduğunu, bu nedenle de şehitlerin anılarını yaşatmak üzere ailelerin de katılımıyla hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.

Şehitlere olan borcun asla ödenemeyeceğini belirten Uz, "Bizlerin rahat uyuyabilmeleri için gece gündüz demeden fedakarca görev yapıp daha sonra çeşitli nedenlerle şehit olan yakınlarımızı bu hatıra ormanımız ile anmayı planladık. Bunun için hazırladığımız proje kapsamında Çanakkale İzmir karayolu üzerinde İntepe ormanı mevkisindeki alana 'Şehitler Ormanı' kurduk. Bizler her şehidimizi birer fidan olarak görüyoruz. Bu fidanlarımız şehitlerimizi temsil ediyor" dedi.

Uz, dikilen çam fidanlarının yanlarına şehitlerin isminin yazılı olduğu plakaları astıklarını kaydetti.

Törene, Çanakkale Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş ile daire müdürleri ve şehit aileleri katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de 'Şehitler Ormanı' Oluşturuldu - Son Dakika


Advertisement