Dedesiyle üzüm bağına giden 3 yaşındaki çocuk, traktörden düşerek öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Dedesiyle üzüm bağına giden 3 yaşındaki çocuk, traktörden düşerek öldü

Çanakkale'de yaşayan Doğukan Bacak, dedesinin kullandığı traktörden düşerek ilaçlama makinesinin şaftına sıkıştı. Küçük çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti.

29.05.2020 14:19  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde dedesiyle üzüm bağına giden 3 yaşındaki Doğukan Bacak, traktörün üzerinden düştü. İlaçlama makinesini traktöre bağlayan orta kol üzerine düşen küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Bayramiç'te ikamet eden Ulaş Bacak ile Nuray Bacak çifti, 2 oğlundan biri olan Doğukan Bacak'ı da alarak ilçeye bağlı Akçakıl köyüne gitti. Dede Ali Osman Aydın, 3 yaşındaki torunu Doğukan Bacak'ı da yanına alarak, traktörle birlikte köye yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Poyrazkışla mevkiinde bulunan üzüm bağına gitti.

Dedesiyle üzüm bağına giden 3 yaşındaki çocuk traktörden düşerek öldü

İLAÇLAMA MAKİNESİNİN KOLUNUN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Traktörün çamurluğu üzerinde oturan 3 yaşındaki Bacak, dengesini kaybederek ilaçlama makinesini traktöre bağlayan orta kol üzerine düşerek şafta sıkıştı. Durumu fark eden dede hemen traktörü durdurdu ve 112 ekiplerine haber verdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine giden sağlık ve jandarma ekipleri, talihsiz çocuğun öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen aile ve köy sakinleri büyük acı yaşarken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Talihsiz çocuğun cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dedesiyle üzüm bağına giden 3 yaşındaki çocuk, traktörden düşerek öldü
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Dedesiyle üzüm bağına giden 3 yaşındaki çocuk, traktörden düşerek öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • SDHC: YAZIK ALLAH SABIR VERSİN 12 1 Yanıtla
  • Doga: 3 yasindaki cocugun traktorun uzerinde ne isi var ? 10 0 Yanıtla
  • Zafer: 3 yaşında çocuk traktöre bir de çamurluğuna bindirilir mi? Yazık ya bu kadar cahil olur insan. Fabrika tek kişilik yapıyor traktörü ama bizim köylümüz yan çamurluğa demirle yaslanma yeri yaptırıyor. Yeniler en iyisi. Sağda solda oturma yeri yok. Heryerde ya düğme ya kol. Gerci bizimkiler ona da bi çare bulur. 9 0 Yanıtla
  • fmk : ALLAH SABIR VERSİN. 7 0 Yanıtla
  • adanalı: 3 yaşında çocugun traktörde ne işi var. Yazık günah azıcık aklınıza basınıza alın beeee 7 0 Yanıtla
  • kuzey: ALLAH sabırlar versin çok acı bir durum 6 0 Yanıtla
  • Ab: Allahim annesine babasina sabirlar versin hic bir Dede Boyle olsun istemez cok Aci bir durum rabbim sabir versin ailesine 6 0 Yanıtla
  • HIMMM: yapmayın bir heves için kendinizi yakmayın Allah yardımcınız olsun 5 0 Yanıtla
  • LAZİKO: BU kadar cahillikte olmaz, üç yaşındaki çocuğun çamurluğun üzerinde ne işi var, orda yetişkinler bile zor oturuyor, 5 0 Yanıtla
  • Tedbir tedbir tedbir: Tedbirsizlik.Tamamen dedenin suçu.Tekrar diyorum KADER değil tedbirsizlik.İnsan kaderini kendi belirler.Ben 50metrelik mesafede bile şehir içinde emniyet kemerini takarım.Kuallara uyacaksın arkadaş her yerde konulan kurallara uyacaksın sonra çok üzülürsün BUM 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement