Çanakkale'de "Troia" Defilesi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de "Troia" Defilesi

Çanakkale\'de "Troia" Defilesi

Çanakkale'de çok sayıda kurum ve kuruluşun destek verdiği 1.Toria Moda Günleri, düzenlenen defileyle çok sayıda ünlü ismi biraraya getirdi.

26.11.2011 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de çok sayıda kurum ve kuruluşun destek verdiği 1. Toria Moda Günleri, düzenlenen defileyle çok sayıda ünlü ismi biraraya getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Ulusoy, Troia Vakfı, Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD), Çanakkale Girişimci İşadamları (ÇAGİAD), Dardanel Müzik ve Akol Otel'in desteği gerçekleştirilen ve Troia ören yerinde yapılması planlanan defile olumsuz hava koşulları nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait Anafartalar Spor Salonu'nda yapıldı.

Defilede, ünlü tasarımcılar Nihal Burakgazi, Şenay Aydın, Makbule Alan, Kübra Naldöken ile Karaca firmasının tasarımları sunuldu. Defilede, bu yıl Best Model Dünya ikincisi seçilen İbrahim Gayberi, Best Model 2011 Kıbrıs ve Best Model 2011 Türkiye'de 'Best Smileö olan Hazal Ecer, 2011 best model ikincisi 'Best Catwalkö olan Berna Batur, çok büyük projelerde yer almış 2009'da Yunanistan yılın modeli seçilen Serhat Kaynarpınar, 2010 best model ikincisi Songül Erol ile ünlü mankenler Gizem Barlak, Elif Yılmaz, Gaye Göç, Deniz Ispanakçı, Eda Sönmez, Tuğba Sarıünal, Dilek Pehlivan, Zühre Gökdağ, Tekin Demiral, Kadir Yorulmaz, Oğuzhan Önal ve Efecan Yılmazer podyuma çıktı.

Troia Moda günleri genel koordinatörü Selçuk Karataş, defileyi bu yıl Troia ören yerinde düzenlemeyi çok istediklerini, ancak buna imkan bulamadıklarını söyledi. Karataş, '2012 Mayıs ayında projenin ikincisini üç gün süreyle yapacağız. Bu etkinliğe 2. Uluslararası Troia Fashion Days adını vereceğiz ve antik kentte düzenleyeceğizö dedi.

Defilede, 'U dönüşüö adını verdiği son albümü ile çıkış yakalayan Genco Ecer, sevilen parçalarını seslendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de 'Troia' Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement