Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'den Kısa Kısa

Ezine Kaymakamı Atik, Geyikli İlkokulunu ziyaret etti.

04.01.2014 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik, Geyikli İlkokulunu ziyaret etti.

Atik ve beraberindekiler ilk olarak kantin, öğretmenler odası ile oyun ve aktivite parkını gezerek çalışmaları inceledi ve okulun müdürü Selda Ayan'dan bilgi aldı. Daha sonra sınıfları ziyaret ederek derslere katıldılar, öğrencilerle sohbet ettiler.

Atik'e ziyaretinde, Geyikli Belediye Başkanı Metin Salman, Ezine Milli Eğitim Müdürü Hakan Karaöz eşlik etti.

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine doğru

Yusuf Kırbaş, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kırbaş, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, yönetimdeki arkadaşlarını tanıtıp, "Biga şoförlerine hizmet için varız. Koltuk sevdasında değiliz. Şoför esnafımızın birçok sorunu var" dedi.

Kırbaş'ın listesinde Ali Koyuncu, Ekrem Aka, Alaattin İnan, Merkez Akbaş, Özcan Çalışkan ve Erhan Ferah yer alıyor.

SGK, Bayramiç'e hizmet binası açıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Bayramiç ilçesinde hizmet binası açacak.

SGK İl Müdürlüğünün Bayramiç'te hizmet binası açmak için başlattığı girişimler sonucu Bayramiç Mal Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arsanın teslimi yapıldı.

Kaymakamlıkta yapılan teslim törenine, Kaymakam Kemal Kızılkaya, SGK İl Müdürü Basri Tümsek ile Bayramiç Mal Müdürü Sinan İnan katıldı.

Tümsek, 625 metrekarelik arsanın tahsisinin yapıldığını belirterek, "Bu alana yapacağımız 2 katlı akıllı hizmet binası, halkın ilçe dışına giderek SGK hizmetlerini yaptırma sıkıntısına son verecek" dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Soydan'ın Ayvacık ziyareti

CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Ayvacık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Soydan, ilk olarak partisinin üyeleriyle bir araya geldi daha sonra esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan ile görüşen Soydan, esnafların sorunlarını dinleyip isteklerini aldı.

Soydan'ın ziyaretine, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, CHP Ayvacık İl Genel Meclisi Üyesi Ali Akıncı ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ÇTSO'nun girişimcilik eğitimleri

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"nin 9'uncu dönemine katılacaklar, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

Eğitime katılmak için 111 başvuru arasından belirlenecek 30 kişi için kura çekimi yapıldı. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonu'nda Çanakkale 1. Noter Vekili Elif Irmak huzurunda yapılan kura çekimine ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, Genel Sekreter Sema Sandal ile Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Engin Erdoğan katıldı.

Yüksel, eğitimlerin 7-17 Ocak tarihlerinde yapılacağını belirterek, eğitim programlarına yoğun ilgi olduğunu, ÇTSO'nun bu eğitimleri düzenlemeyi sürdüreceğini kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement