Çanakkale Organları Bağışlanan Polis, Çanakkale'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Organları Bağışlanan Polis, Çanakkale'de Toprağa Verildi

Samsun'daki trafik kazasında yaralanıp beyön ölümü gerçekleşen ve organları bağışlanan özel harekat polisi 28 yaşındaki Emre Bağcı, memleketi Çanakkale'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

04.05.2017 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'daki trafik kazasında yaralanıp beyön ölümü gerçekleşen ve organları bağışlanan özel harekat polisi 28 yaşındaki Emre Bağcı, memleketi Çanakkale'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada ölen polis memuru Emre Bağcı için Çanakkale merkezine bağlı Saraycık Köyü'nde, öğlende cenaze töreni düzenlendi. Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü personeli ile Samsun'da birlikte görev yaptığı özel harekat polisleri, ailesi ve köylüler cenaze törenine katıldı. Anne Gülsefa Bağcı, baba Ahmet Bağcı ve kız kardeşi Gamze Bağcı, köy meydanında Türk bayrağına sarılı Emre Bağcı'nın tabutu başında taziyeleri kabul etti.

Öğle namazının ardından İl Müftüsü Arif Gökce cenaze namazını kıldırdı. Müftü Gökce'nin genç polis memuru için helallik istediği sırada, cenaze namazını kılmak için safta bulunan baba Ahmet Bağcı, hıçkırarak ağladı. Tabutun yan tarafında sandalye üzerinde oturan anne Gülsefa Bağcı ve kız kardeşi Gamze Bağcı da gözyaşı döktü. Anne ve kızkardeşi, yanlarında duran kadın özel harekat polisleri teselli etmeye çalıştı. Müftü Arif Gökce'nin cenaze namazını kıldırmasının ardından Emre Bağcı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında köy mezarlığına taşındı. Yol boyunca baba Ahmet Bağcı, anne Gülsefa Bağcı ve kız kardeşi Gamze Bağcı gözyaşı döktü. Emre Bağcı'nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

ORGANLARI HAYAT VERDİ

Samsun'da geçen 26 Nisan'da meydana gelen kazada, Ş.B. isimli kadının kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak polis memuru Emre Bağcı'nın kullandığı motosikleti altına alarak sürüklemiş ve ağır yaralanmasına neden olmuştu. Tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Emre Bağcı, ailesinin organlarını bağışlama kararı almasının ardından kalp, karaciğer, akciğer, iki böbrek ve korneaları ile nakil bekleyen hastalara can olmuştu.

Çanakkale Organları Bağışlanan Polis, Çanakkale\'de Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Organları Bağışlanan Polis, Çanakkale'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement