Çanakkale Otomobil Şarampole Yuvarlandı 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Otomobil Şarampole Yuvarlandı 1 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil şarampole yuvarlandı 1 ölü, 2 yaralıÇanakkale'de meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 3 kişiden 1'i olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

06.04.2018 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil şarampole yuvarlandı 1 ölü, 2 yaralı

Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 3 kişiden 1'i olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza bugün saat 11.30 sıralarında, Çanakkale- İzmir karayolu Ayvacık Barajı yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Çanakkale istikametine doğru seyir halinde olan Hikmet Karaman (72) yönetimindeki 10 HK 308 plakalı otomobil henüz nedeni belli olmayan bir şekilde yoldan çıkarak 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi ile yaralılar sürücü Hikmet Karaman ile yolculardan Hasan Sinan Sezek, Ayvacık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada sürücü Hikmet Karaman'ın eşi Ayşe Karaman (71) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ayşe Karaman'ın cenazesi, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralılar Hikmet Karaman ve Hasan Sinan Sezek'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Çanakkale Otomobil Şarampole Yuvarlandı 1 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Otomobil Şarampole Yuvarlandı 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement