"Çanakkale Savaşı" Konferansı - Son Dakika
Güncel

"Çanakkale Savaşı" Konferansı

"Çanakkale Savaşı" Konferansı

Başkan Uzun "Çanakkale Savaşı" konulu konferansa katıldı.

09.03.2013 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Hazreti Ali Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Tarihçi Yazar Ekrem Şama'nın sunumuyla gerçekleşen "Çanakkale Savaşı" konulu konferansa katıldı. Daha sonra ise Adnan Kahveci Mahallesi'nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi'ni gezdi. Başkan Uzun, ilk olarak Hazreti Ali Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen "Çanakkale Savaşı" konulu konferansta yerini aldı. Tarihçi Yazar Ekrem Şama'nın sunumuyla gerçekleşen konferans ilgiyle izledi.

Tarihçi Yazar Şama konuşmasında, "Dünyada hiçbir komutanın bir orduya veremeyeceği, hiçbir ordunun da yerine getirmeyeceği bir emri verdi Mustafa Kemal. 'Size taarruzu emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum' Siperler arası mesafenin çok az olmasına aldırmayan öleceğine bile bile gözlerini kırpmadan savaşan askerlerimiz vatan sevgisi ve Allah inancı ile düşmanı yenerek, savaşı kazanmışlar" dedi. Ayrıca Gençlere milli kahramanlarımızın iyi öğretilmesi gerektiğine de işaret eden Şama, "Çanakkale'yi çok iyi anlamamız ve anlatmamız lazım. Bizler gençlerimize Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş gibi kahramanlarımızı anlatmalıyız ki onları örnek alsınlar" diye konuştu. Toplantı sonunda ise Tarihçi Yazar Ekrem Şama kendi yazdığı kitapları Başkan Yusuf Uzun'a hediye etti.

"Sorunları İlk Ağızdan Dinliyoruz"

Ardından Başkan Uzun; Tarihçi Şama, Beylikdüzü Belediyesi başkan yardımcıları, başkan danışmanları, ilgili birim müdürleri ve Hz. Ali Camii cemaati ile bir araya geldi. Toplantıda Adnan Kahveci Mahallesi'nin tüm sıkıntılarını not alan Başkan Uzun, "Yaşadığımız, yönettiğimiz ilçeye hizmet için gece gündüz çaba sarf ediyoruz. Bu nedenle de sorunları ilk ağızdan dinliyor, yerinde görüp, inceliyor ve üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Uzun Adnan Kahveci'den Özbilim Tekstil Fabrikasını Ziyarete Geçti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölgedeki fabrika ziyaretlerini sürdürerek, işçi ve yöneticilerin hem taleplerini dinlemeye hem de üretim süreçlerini incelemeye devam ediyor. Başkan Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan ve dünya genelinde önde gelen fabrikalarından biri olan Özbilim Tekstil Makinaları Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrikaya ilişkin bilgiler aktaran işyeri sahipleri Güven Öz ve Özden Öz Başkan Uzun'u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çanakkale Savaşı' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement