'Çanakkale Yolun Sonu'nun Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Magazin

'Çanakkale Yolun Sonu'nun Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi

\'Çanakkale Yolun Sonu\'nun Galası Altın Koza\'da Gerçekleştirildi

Yönetmenliğini Serdar Akar ve Kemal Uzun'un paylaştığı 'Çanakkale Yolun Sonu', 20.Altın Koza Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluştu.

20.09.2013 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Serdar Akar ve Kemal Uzun'un paylaştığı 'Çanakkale Yolun Sonu', 20. Altın Koza Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluştu.

Oyuncu kadrosunda Gürkan Uygur, Berrak Yüzünataç ve Mahir Günşıray gibi ünlü isimleri barındıran 'Çanakkale Yolun Sonu' filminin galası, Cinemaximum Adana'da gerçekleştirildi. 1. Dünya Savaşı'nın en çetin cephelerinden Çanakkale'de savaşan bir keskin nişancının konu alındığı ve Serdar Akar ile Kemal Uzun'un yönettiği filmin gösterimine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve film ekibinin yanı sıra sinema dünyasından çok sayıda ünlü isim ve sinemaseverler katıldı. Filmin gösteriminin ardından film ekibi, sahneye çıkarak seyircilerin sorularını yanıtladı.

DÖNEMİN SİLAHLARI 98 YIL SONRA GÜN YÜZÜNE ÇIKARILDI

Senaryonun gerçekçiliğini arttırmak için 1. Dünya Savaşı'nda kullanılan ağır makineli tüfeklerin 98 yıl sonra tekrar kullanılması için Genelkurmay Başkanlığı'ndan onay alınan yapımın başrol oyuncusu Gürkan Uygun da, filmdeki rolü için uzman keskin nişancı eğitmenler tarafından eğitildi. Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4 bin metrekarelik bir araziye Anzak Koyu birebir inşa edilerek çekilen filmin oyuncu kadrosunda Gürkan Uygur, Berrak Tüzünataç, Mahir Günşıray'ın yanı sıra Fikret Yıldırım Urağ, Umut Kurt, Ben Warwick, Stephen Change, Memetcan Diper gibi oyuncular yer alıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Çanakkale Yolun Sonu'nun Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement