Çanakkaleli Sporcular Fethiye'de Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Çanakkaleli Sporcular Fethiye'de Yarıştı

Çanakkaleli Sporcular Fethiye\'de Yarıştı

Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonasına, Çanakkale’den 5 sporcu katıldı.

03.04.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonasına, Çanakkale'den 5 sporcu katıldı. 184 sporcu, ekstrem, motokros ve enduro etaplarında yarıştı.

Binlerce seyirci tarafından izlenen enduro yarışları büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. 2015 Enduro sezonu, Muğla ilinin Fethiye ilçesinde başlayan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışı ile açıldı. Çanakkale'nin 5 sporcu ile temsil edildiği yarışlarda iki gün boyunca yağan yağmur nedeniyle çamur deryasına dönen parkurda sporcular düşe kalka mücadele etti. Parkurdaki derelerin içinden geçen sporcular ekstrem parkurunda kalasların ve lastik engellerin üzerinden geçerken bir hayli zorlandı. Çanakkale Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (CMMSK), Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) düzenlemiş olduğu Fethiye 1. Ayak yarışına Çanakkale Belediyesinin desteğiyle katıldı. Toplamda 184 kişinin katıldığı yarışlarda Şule Öztürk, bayanlar da 9 katılımcının arasından 1. olarak kupa kazandı. Kendi kategorisinde ilk defa katılan Sedat Afşar 29, İsmail Karaköse 34, ilk defa katılan Ender Gürledi 39, ilk defa katılan Cihat Özkan 40'ncı oldu.

Çanakkale Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (CMMSK) Başkanı İsmail Ay, "Tüm zorluklara rağmen büyük çabalarla kurulan ve yasal zemine sahip olan Kulübümüz Türkiye Motosiklet Federasyonuna tescilini yaptırarak 2015 yılı müsabakalara katılmaya karar vermiştir. Yağan yağmur nedeniyle çamur deryasına dönen parkurda ilk defa katılanlarında olduğu 5 kişilik ekiple gittik. En büyük sorunumuz olan ulaşım sorunlarını nasıl çözeceğiz derken, Fethiye yarışında Çanakkale Belediyesinin yardımıyla Çanakkale'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Sezon uzun ve önümüzde 5 yarış daha var. Hedefimiz kupa sayımızı arttırmak. Bu gurur tüm Çanakkale Motorcularınındır. Medeni cesareti olan tüm arkadaşları Spor Kulübümüz çatısı altında yarışmaya bekliyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkaleli Sporcular Fethiye'de Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement