Candan, Dostlarını İftar'da Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Candan, Dostlarını İftar'da Ağırladı

Sapanca Onis Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sami Candan; Mübarek Ramazan ayı nedeniyle, yakın dostlarını Onis Otel'de İftar Programında ağırladı.

26.06.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçkin konuklar

Geçtiğimiz yılsonlarına doğru Sapanca İzmit Caddesi'nde faaliyete giren ilçenin ve şehrin önemli otellerinden biri olan Onis Otel Sapanca, geçtiğimiz gün önemli bir İftar'a ev sahipliği yaptı. Yakın dost, akraba ve çalışma arkadaşlarını doğa ile baş başa bir alan içerisinde İftar'da ağırlayan Sapanca Onis Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sami Candan, Sapanca protokolü ve Sakarya'nın önde gelen işadamlarını bir araya getirdi. Nezih ve samimi bir ortamda geçen İftar'a Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Mubin Yenice, The Ness Hotel Genel Müdürü Cengiz Çetin, Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer, Satso Meclis Üyesi Adem Bilgen, Sapanca CHP eski Meclis Üyesi Levent Erdoğan ve siyaset, spor ve STK camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Yemyeşil bir ormanın yanı başında

Dostları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sapanca Onis Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sami Candan; "Yemyeşil bir ormanın yanı başında oksijen dolu havası ve bunların yanı sıra şehirden, stresten, yoğun tempodan uzak, kuş cıvıltıları eşliğinde tatil keyfinin hizmetini müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Onis Otel olarak Sapanca'da konaklama fırsatı yakalayan değerli müşterilerimize sunduğumuz özel hizmetlerimiz ve onlara keyifli bir ortamda tatil yapmanın ayrıcalığını hissettirecektir" diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Candan, Dostlarını İftar'da Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement