Çandır, Atb Yönetim Kurulu Başkanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Çandır, Atb Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

Antalya Ticaret Borsası (ATB), organ seçimlerinin ikinci aşaması olan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği seçiminde Ali Çandır, yeniden borsanın yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

06.04.2018 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret Borsası (ATB), organ seçimlerinin ikinci aşaması olan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği seçiminde Ali Çandır, yeniden borsanın yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

ATB'nin toplantı salonunda yapılan seçimde, Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği için 3 sandık kuruldu.

2 Nisan'da meclise seçilen 19 üye, oy kullandı. İki dönemdir başkanlığını yürüten Çandır, ATB Yönetim Kurulu Başkanı, Halil Bülbül, Süleyman Ersan, Hüseyin Simav ve Cüneyt Doğan yönetim kurulu asil üyesi seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine Murat Köseoğlu, Selçuk Çelebi, Abdullah İnan, Sedat Ekici seçildi.

Sandıktan Hüseyin Simav, Ragıp Gök, Hakkı Ergin Civan, Nuri Büyükselçuk TOBB Genel Kurul delegesi olarak çıkarken, TOBB Genel Kurul yedek delegeliğine Selçuk Çelebi, Sedat Ekici, Muzaffer Aydoğan ve Tuncay Özden seçildi.

ATB Disiplin Kurulu asil üyeliğine Burak Gönen, Nurettin Babaoğlu, Hasan Turul Gençer, Nuri Cengiz, Mehmet Ali Can, Mehmetcan Çalık, disiplin kurulu yedek üyeliklerine Rasim Bülbül, Mustafa Çetin, Erhan Büyükkasap, Ömer Gündeşlioğlu, Halil Emrah Doğan, Mehmet Ali Ersan seçildi.

Başkan Çandır, yaptığı açıklamada, organ seçimlerinin ikinci etabını tamamladıklarını belirterek, üyelerin seçtiği meclis üyelerinin bugünkü seçimde yönetim kurulu ve meclise 4 yıllığına görev verdiğini, ayrıca disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin belirlendiğini ifade etti.

Herkese teşekkür eden Çandır, bundan sonra daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Çandır, "Fark yaratıcı çalışmalarımızla gerek ülkemiz, gerek kentimiz, gerek tarım sektörümüz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim daha fazla çalışmaya, daha çok üretmeye ihtiyacımız var. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'nun liderliğinde iş dünyamız için üretmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çandır, Atb Yönetim Kurulu Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement