2 Cani Genç Kadına Tecavüz Edip Diri Diri Yaktı, Yanan Arabanın Önünde Selfie Çekti - Son Dakika
Dünya

2 Cani Genç Kadına Tecavüz Edip Diri Diri Yaktı, Yanan Arabanın Önünde Selfie Çekti

İngiliz genç kadını iş görüşmesi için eve çağıran adam, arkadaşı ile beraber kadına tecavüz etti. Daha sonra kadını arabasına taşıyıp diri diri yakan ikili, bir de aracın önünde selfie çekti.

22.02.2018 16:11  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'ye 2010 yılında gelen, kardeşlerinin çalıştırdığı güzellik salonununda çalışmasının yanı sıra ülkeye gelen mültecilere ev bulmak için de gönüllü olarak yardımcı olan Vietnam'lı Quuen Ngoc Nguyen, emlak işi için kendisini evine çağıran 39 yaşındaki Stephen Unwin'in evine gitti. Genç kadın burada tecavüz uğradı.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜLER

Tecavüzü daha önce 50 yaşındaki arkadaşı William McFall ile planlayan Stephen, 29 yaşındaki kadına arkadaşı ile beraber tecavüz ettikten sonra öldürdü. Genç kadından haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi.

TELEFON KAYITLARINDAN BULDULAR

16 Ağustos tarihinde vatandaşlar, Blackpool yolunda yol kenarında bulunan bir aracın yandığını itfaiyeye haber verdi. Aracın içinde genç bir kadının yanmış cesedi bulundu. Telefon kayıtlarından yola çıkan polis, Stephen ve William'ı göz altına aldı.

KREDİ KARTLARINI DA ÇALDILAR

Güvenlik kamerası görüntülerinde, iki adamın kadının arabasını ateşe vermeden genç kadının cesedini battaniyeye sarıp aracına taşıdıkları görüldü. İkilinin kadından zorla kredi kartı bilgilerini alarak alışveriş yaptıkları da belirtildi.

DİRİ DİRİ YAKIP SELFIE ÇEKTİLER

Olaydan sonra yapılan incelemede, kadının arabaya taşınırken henüz yaşadığı ve arabada canlı yanarken iki adamın selfie çektikleri ortaya çıktı. Zanlılar mahkemede bir birlerinin suçladı. İki adam cinayeti kabul etmezlerken mahkemenin devam ettiği açıklandı.

2 Cani Genç Kadına Tecavüz Edip Diri Diri Yaktı, Yanan Arabanın Önünde Selfie Çekti

Son Dakika Dünya 2 Cani Genç Kadına Tecavüz Edip Diri Diri Yaktı, Yanan Arabanın Önünde Selfie Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Hıdır: Ula bunlar adanaları da geçti 22 10 Yanıtla adanadan: adanalılar sanada bişe yaptılar galiba ;) 18 11
  • Mersin : Genemi adana 13 12 Yanıtla
  • MEHMET CAN : BÖYLE İMANSIZ CANİLERİ ÜZERİNE BENZİN DÜKÜP YAKMAK LAZIM. ONLARIN BU DÜNYADA YAŞAMA HAKI YOKKKKK. 18 2 Yanıtla
  • Lütfü: Kesin Adanalıdır bunlar 10 10 Yanıtla Adanalı: Allah belanı versin Lütfü 1 2
  • erkan: İLLAKİ HESABINI VERİCEKLER BU DÜNYADA OLMADI ÖBÜRKİ DÜNYADA ADALET YERİNİ BULACAK ELBET KİMSE ÜZÜLMESİN ALLAH IN ADALETİNE GÜVENİN 17 2 Yanıtla Birisi: Adam gavur zaten öbür dünyada her türlü cehennemlik 0 6
  • bunlarıda kimyasal hadım etmek lazım: hani hadım kimyasal hadım diyorlar bu günlerde bu yarım çözüm tam değil bize kesin çözüm lazım yani çocuk ve kadın tecavüzcülerine hadım değil şeyini kesip dibinden meseleyi kökünden halletmek lazım ki birdaha bir kimseye birşey yapamasın 17 2 Yanıtla
  • Mustafa: şerefsizler böyle insanları idam edilmesini isterim 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement