Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır - Son Dakika
3.Sayfa

Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır

Boşandığı adam tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, katil Fedai Baran'la ilgili olarak "Bunların hakkı idamdır" dedi.

23.08.2019 14:08  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki kız çocuğunun yanında bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut öfke kustu. Acılı kardeş, "Böyle karaktersizler, böyle şerefsizler ancak ve ancak idam ile yargılanır. Bunların hakkı idamdır. Ben biliyorum bunlar ne ceza alırsan alsın yarın bir gün af çıkar 3 sene, 5 sene 10 sene sonra çıkar bu adam" dedi.

KAZIM BULUT: BÖYLE ŞEREFSİZLER ANCAK İDAM İLE YARGILANIR

Yeğeni F.B.B.'nin Fedai Baran'a hiçbir zaman baba demediğini vurgulayan Kazım Bulut, "Böyle karaktersizler, böyle şerefsizler ancak ve ancak 'idam' ile yargılanır. Bunların hakkı idamdır. Ben biliyorum bunlar ne ceza alırsan alsın yarın bir gün af çıkar 3 sene, 5 sene 10 sene sonra çıkar bu adam. Dışarıda tekrar içimizde olacak bunlar. Çocuğu ne zaman isterse görüyordu. Zaten devlet buna belirli günler veriyor. Senede istese 5 defa görüyordu. Sonra istemiyor ki adamda babalık duygusu yok. Çocuk hiçbir zaman ona baba demez zaten. Allah'ım kimseye bu acıları yaşatmasın. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yani tek isteğim devlet büyüklerimizden idam. Bu insanlar tekrar aramıza dönmesin. Aramızda yaşamasınlar" şeklinde konuştu.

Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır

EMİNE BULUT'UN BABASINI DA ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Ablasını öldürdükten sonra babasını da arayıp ölümle tehdit ettiğini belirten Kazım Bulut, "Edindiğim bilgiye göre olay günü kız kardeşimi arıyor çocuğunu görmek istediğini söylüyor. Ablam çocuğunu göstermek için oturuyorlar bir yerde muhabbet ediyorlar. Sonra bu orada tartışıyor. Ablama ters-düz konuşmaya başlıyor. Sonra ablam çocuğunu alıyor babamı arıyor. Babama diyor ki 'dolmuşa bindireceğim F.B.B.'yi yoldan al' diyor. Bunlar dolmuşa binerken tartışıyorlar. Dolmuşçular orada araya giriyor. 'Ne oluyor' diye. Ablam diyor ki 'Tamam sıkıntı yok. Problem yok çocuğum korkuyor çocuğumun yanında tartışmayın' diyor. F.B.B.'nin yanında tartışmamaları için bu kolundan tutuyor iniyor aşağı. F.B.B.'nin psikolojisi bozulmasın diye. Orada gel konuşalım diye çekiyor. Çektikten sonra kimse de müdahale etmiyor. Zaten 4-5 aydır bu işi kendi kendine kuruyormuş. Belinde devamlı ekmek bıçağı ile geziyormuş. Her oturduğuna da anlatıyormuş zaten. 'Ağabeylerini öldüreceğim, babalarını öldüreceğim' diye. Ablama bıçağı vurduktan sonra da babamı aramış. Seni de öldüreceğim bekle geliyorum diye. Sonra yarım saat sonra yakalanıyor" dedi.

Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır

"BUNDA BABALIK DUYGUSU YOK, BUNA İNSAN DENMEZ"

Çocuğuna babalık yapmadığını dile getiren Kazım Bulut, "Ablam hamile kaldıktan sonra çocuğu doğum yaptı. Biz bu Fedai Baran denen karaktersizi aradık 'kızın oldu' diye. Annem aradıktan sonra annemin yüzüne kapattı telefonu. Ta ki iki buçuk-üç yıl sonrasına kadar hiçbir zaman baba bilmedi, amca bilmedi, babaanne bilmedi. Baba tarafından hiç kimseyi tanımadı çocuk. Bu çocuğa babam babalık yaptı. Dayıları da babalık yaptı. Annesi hem annelik hem de babalık yaptı. Annesi her şeyini varını yoğunu ona verdi. Aradan 3-4 yıl geçtikten sonra biz yine de çocuk babasız büyümesin diye araya girdik barıştırdık bunları. 3-4 ay denediler. Bu alkolü, uyuşturucuyu, kumarı hiçbir zaman bırakmadı. Baktı ki olacak gibi değil bunlar tek celsede boşandı. Boşandıktan sonra çocuktan hiçbir şey talep etmedi. Çocuk sizin olsun dedi çünkü bunda babalık duygusu yok. Bunlara insan denmez zaten" şeklinde konuştu.

Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır

NE OLMUŞTU?

18 Ağustos Pazar günü bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Fedai Baran (43), Menderes Caddesi üzerindeki bir restoranda eski eşi Emine Bulut (38) ile tartışma yaşadı. Fedai Baran, 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin yanında eski eşi Emine Bulut'u bıçaklayarak ağır yaraladı. Ağır yaralanan anne Emine Bulut ölmeden önce "Ben ölmek istemiyorum" derken kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" sözleri de yürekleri burktu. Kırıkkale Adliyesine sevk edilen Fedai Baran, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sulakyurt cezaevine gönderilmişti.

Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır
Canice öldürülen Emine Bulut\'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Canice öldürülen Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idamdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • izmirli: İDAMI GETİRİN ARTIK.. YAZIK GÜNAH BU İNSANLARA. ARTIK CANİLERİ BESLEMEYIN HAPİSHANELERDE.. 12 3 Yanıtla
  • .: Lütfen artık evine çocuğuna kendine bakamayan alkol uyuşturucu şiddet vs. adamlara çocuk doğurmayın.bir toplum ne hale geliyor.ne olacak o çocuk şimdi.idamda gelsin.suçluyu beslemeyelim. 9 2 Yanıtla
  • Özüyılmaz23: Abd neden abd çünkü adamlarda acımasız bir hukuk sistemi var biz de 5 yılda bir genel af yok denetimli serbestlik yok etkin pişmanlık sonra ortalıkta bu şekilde kasaplar türer suçlu katil için ne kadar hak varsa hukuk sistemimize entegre ettiler ölenin hakkı yok vallaha bıktım 7 1 Yanıtla
  • Ölme anne: İlk okumaya başladığımda anladım sen nasıl bir abisin ya 3-4 sene görüşmemiş aramamış adama kız kardeşinle nasıl barıştırmaya çalışırsın alkol uyuşturucu kullandığını bile bile nasıl yollarsın sen abisin 4 2 Yanıtla
  • M.Tahir yeşil : Bu ve bunun gibi katiller idam edilmeli.caydirici cezalar uygulanmali.Allah çocuguna sabir versin. 5 0 Yanıtla
  • Kd: "Bu ülkede dört şey olmayacaksın: kadın, çocuk, ağaç, sokak hayvanı. Umarım öbür dünyada bunun gibiler yoktur. " 3 0 Yanıtla
  • İdam mı: İdam nedir arkadaşım, 10 saniye açı sonra... hani nerde o cani... bunları kimsenin giremediği madenlerde çalıştıracaksın ki acı çekerek nallasınlar, etleri sızlasın, sızlasın ki her sızlayışta acıyı yaşasın... yoksa ölüm dediğin neki 3 0 Yanıtla
  • Mahmut demir: Bir deyil iki deyil hergün oluyor bu cinayetler böyle şizofren psikopat insanlar ya alıp tedavi edilmeli yda direk asılmalı yoksa çare yok inşallah geberesin bi şerefli çıkarda onu öldürüp cehennemin dibine yollar yazık çocuğunda mı acımadın be hey ZALIM!!!!!!!!!????????? 2 0 Yanıtla
  • yusuf: halk birleşmeli örğütlenmeli idamı getirmeyenede koltuğu dar etmeli oy vermemeli 1 1 Yanıtla
  • Baskentli: Hükumetin yapacağını ben size söyleyim hemen Şiddetle kınamak ve 15 yıl hapis vermek aha bakın görün.. hatta iyi halden felan cezası 3-5 yıla düşer.. daha çoook pedofil çıkar daha çoook kadın katlederler burası türkiye hırsız odamıza girse teşekkür edecek hale geldik neden kanun diyorki yatak odasına girmediği sürece müdehale edemezsin.. isviçre kanunları uygulanıyor gelsin seriat bak bakalım suç işleyen çıkıyormu.. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
    01:33 Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırılmasıyla birlikte zanlı ya da zanlıları bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    01:29 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu
    01:25 Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri, kadının silahla öldürüldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın
    01:11 Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, elektrik kontağından kaynaklandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahla Vurulmuş Kadın Cesedi Bulundu
    01:09 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahla Vurulmuş Kadın Cesedi Bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu. Ceset, kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

  • Kayseri'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı
    00:51 Kayseri'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Uğurevler Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen şüpheli ya da şüpheliler tarafından tüfekle ateş açıldı ve E.Y, B.Y. ve F.S. yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar Kayseri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Burdur'da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
    00:48 Burdur'da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı

    Burdur'da köy çeşmesinden su doldurma sırası nedeniyle çıkan tartışma sonucunda 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından yaralı hastaneye kaldırılırken, polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    00:47 Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterildi. İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarına başladı.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.


Advertisement