Canik Belediyespor Sakata Geldi - Son Dakika
Spor

Canik Belediyespor Sakata Geldi

Canik Belediyespor Sakata Geldi

Canik Belediyespor Bayan Basketbol Başantrenörü Ekin Baş, sezon başından beri yaşadıkları şanssızlıkların peşlerini bırakmadıklarını ve hazırlık maçları ile turnuvalarda birçok oyuncusunun sakatlandığını söyledi.

18.10.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediyespor Bayan Basketbol Başantrenörü Ekin Baş, sezon başından beri yaşadıkları şanssızlıkların peşlerini bırakmadıklarını ve hazırlık maçları ile turnuvalarda birçok oyuncusunun sakatlandığını söyledi.

Hafta sonu kendi evinde Homend Antakya Belediyespor ile 2013-2014 sezonuna başlayacak olan Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, hazırlıklarını Hasan Doğan Spor Salonu'nda sürdürüyor. Homend Antakya Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını çift antremanla sürdüren Canik Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Deniz Boz ve Natasha Lacy yer almadı.

Sakat oyuncular hakkında bilgi veren Başantrenör Ekin Baş, üzerlerindeki şanssızlığa değinerek, "Hazırlık maçlarında ve turnuvalarda bizden kimse bu kadar iyi başarı beklemiyordu. Hazırlık turnuvaları da dahil Avrupa kupalarında oynayan Fenerbahçe, Kayseri KASKİ, İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş gibi takımları yendik. Bizden çok büyük bütçelere sahip olmalarına rağmen mücadelelerimizi son periyotlara kadar sürdürdük. Sezon başından beri şansızlıklar peşimizi bırakmadı. Öncelikle kazandığımız Konak Belediye maçında Deniz Boz sakatlandı. Bir gün sonra Fenerbahçe maçının devre arasında oyuncumuz Seda Tabakçı babasının vefat ettiğini öğrendi ve oyuncumuz 12 gün bizimle birlikte olamadı. Daha sonra kazandığımız Kayseri KASKİ maçında Natasha Lacy dizinden sakatlandı. Son olarak Türkiye Kupası Beşiktaş maçında yine Natasha Lacy'nin omuz kemiği kırıldı. Natasha, ameliyat oldu ve 3 ay bizlerle olamayacak" dedi.

Hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Homend Antakya Belediyespor maçını da değerlendiren Baş, "Karşımızda Eurocap'ta oynayan, kadrosunda 5 yabancısı bulunan çok güçlü bir ekip var. Biz bu maçta 2 yabancı ile mücadele edeceğiz. Ben Karadenizliyim. Karadeniz insanı zorluklar karşısında kolay pes etmez. 'Kazanırız ya da kaybederiz' bunu söylemek biraz zor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen kimse bizi kolay yenemez. Canik Belediye Başkanımız Osman Genç, Kulüp Başkanımız Ercan Bayrak, Menajerimiz Zafer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerimizin katkılarıyla şu ana kadar Samsun'u çok iyi temsil ettik. Her kulübün çekindiği bir takım haline geldik. Her şartta hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Mücadelemiz son topa kadar devam edecek. Samsunlular ve kendilerini Samsun'a ait hissedenler bu zorlu mücadelemizde bizim en büyük destekçimiz olacak. Her şeyi Samsun için yapıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Ekin Baş, Natasha Lacy'ın sakatlığı düzelene kadar 2 aylığına bir yabancı oyuncu ile anlaşma sağlayacaklarını ve şu anda birkaç oyuncu ile görüştüklerini de sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Canik Belediyespor Sakata Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement