Canik Belediyesporlu Oyuncular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Canik Belediyesporlu Oyuncular Öğrencilerle Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Canik Belediyespor'un oyuncularının okul ziyaretinden detaylar Sporcuların çocuklarla ilgilenmesi Basketbol oynamaları Natasha Lacy ile röportaj Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un oyuncuları, ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

23.03.2016 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Canik Belediyespor'un oyuncularının okul ziyaretinden detaylar

Sporcuların çocuklarla ilgilenmesi

Basketbol oynamaları

Natasha Lacy ile röportaj Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un oyuncuları, ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Canik Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her hafta farklı okulda öğrenciler ile bir araya gelen Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, Başalan Köyü Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Basketbolcular, bahçede çocuklarla fidan diktikten sonra okul binasında öğrencilerin, Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı hakkında bildiklerini anlattıkları videoyu izledi. Oyuncular, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Deniz Çolakoğlu, nasıl oyuncu olduğuyla ilgili soru üzerine, ailesinin, kötü alışkanlıklar edinmemesi için kendisini spora başlattığını belirterek, "Ben de çok çalıştım. Çok çalıştığınızda çok iyi yerlere gelebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Zane Tamane ise basketbola başlama hikayesini anlatarak, "Sizin gibi okulda okurken sınıfımıza biri girdi ve 'içinizden birini oyuncu olarak seçeceğim.' dedi. Boyum uzun olduğu için beni seçti. O günden sonra hayatım değişti. Belki bugün sizin için de böyle olabilir." şeklinde görüşünü dile getirdi.

Natasha Lacy de çok heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirerek, "Sabah çocukları gördükten sonra çok mutlu oldum. Yüzüme güzel bir gülümseme koydular. Sabah çok erken kalktığımızı düşünmüştüm ama şimdi bizi çağırdıkları için onlara minnettarım." diye konuştu.

Ziyaretin sonunda oyuncular, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Canik Belediyesporlu Oyuncular Öğrencilerle Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Canik Belediyesporlu Oyuncular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement