Canikli Ak Kadınlardan Genç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Canikli Ak Kadınlardan Genç'e Ziyaret

Canikli Ak Kadınlardan Genç\'e Ziyaret

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları üyeleri, Öğretmenler Günü nedeniyle eski bir eğitimci olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü öğretmenlerini ve emekli öğretmenleri ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

25.11.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları üyeleri, Öğretmenler Günü nedeniyle eski bir eğitimci olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü öğretmenlerini ve emekli öğretmenleri ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ile Kadın Kolları üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle eski bir eğitimci olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Başkan Genç'e çiçek veren İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "Başkanımız Belediye Başkanı olmasının yanında yıllarca öğretmenlik yapmış bir eğitimcidir. Bu nedenle 24 Kasım'da Başkanımızı unutamazdık ve Öğretmenler Günü'nü kutlamak istedik. Başkanımız eğitime yaptığı yatırımlarla çocuk ve gençlerimizi hala geleceğe hazırlamaktadır" dedi.

"KADINA ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ"

Öğretmenler Günü'nün kutlanmasından mutluluk duyduğunu ifade eden başkan Genç de, "Dünyanın en güzel en kutsal mesleği öğretmenliktir. Bu nedenle daha önce öğretmenlik yapmaktan onur duyuyorum" diye konuştu. 25 Kasım'ın Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü olduğunu da hatırlatan Genç, "Kadınlarımız ailelerimizin en önemli yapı taşıdır. Çünkü onlar geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmektedir. Kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Biz belediye olarak Anne- Baba Eğitimi ve Evlilik Öncesi Eğitim gibi çalışmalarla şiddetin önüne geçmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADILAR

Başkan Korucu ve İlçe Kadın Kolları üyeleri, 24 Kasım'da emekli öğretmenleri de unutmadı. Emekli öğretmenleri evlerince ziyaret eden İlçe Kadın Kolları Üyeleri, eski eğitimcileri bu özel günde duygulandırdı. AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Üyeleri daha sonra Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde bulunan eğitim merkezlerinde görevli öğretmenleri ziyaret ederek gül verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Canikli Ak Kadınlardan Genç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement