Canikli: "Sizi Aldatanlara Oy Vermeyin" - Son Dakika
Politika

Canikli: "Sizi Aldatanlara Oy Vermeyin"

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Sizi aldatanlara, The Ekonomist, New York Times Dergisinden destek alanlara oy vermeyin" dedi.

08.06.2011 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Sizi aldatanlara, The Ekonomist, New York Times Dergisinden destek alanlara oy vermeyin" dedi. Canikli, AK Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanlığınca liman sahasında düzenlenen müzik şöleni öncesinde yaptığı konuşmada, 12 Haziran Pazar günü seçim yapılacağını, gençlerden bu seçimde beklentilerinin olduğunu söyledi.

Gençlerin geleceğini aydınlığa taşıyacak kişilere oy verilmesini isteyen Canikli, şöyle dedi: "Sizi aldatanlara, The Ekonomist, New York Times dergisinden destek alanlara oy vermeyin. Bu seçim bizim seçimimiz. Bu seçim Türk milletinin seçimi. Dışarıdan müdahale istemiyoruz. İsrail'den, İngiltere'den, Amerika'dan müdahale istemiyoruz. Bu seçim Türk milletinin, gençlerin geleceğinin seçimi. Gençlerin buna göre oy kullanacağından en ufak kuşku duymuyorum. "

-GİRESUN'A 30 BİN KİŞİLİK ÇOTANAK ARENA STADI-

Canikli, seçim çalışmaları boyunca Giresun'a "28 Günde 28 Proje" konsepti kapsamındaki projeleri açıkladıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Giresun için prestij projemizi açıklıyoruz. Bu Eğribel Tüneli, OR-Gİ Havaalanı değil, çünkü bunları zaten hallettik. Giresun'a önce denize dolgu suretiyle büyük bir spor kompleksi yapıyoruz. Bunun içinde 30 bin kişilik 'Çotanak Arena Stadı'nı yapacağız. Her tarafı kapalı, son derece modern, güzel, Giresun'a ve gençliğine yakışacak bir çalışma olacak. Etrafında çok sayıda spor salonlarının olacağı çok büyük bir spor kompleksi eşliğinde bunu yapıyoruz. Hepimize hayırlı olsun. " Canikli'nin konuşmanın ardından sanatçı Mustafa Ceceli bir konser verdi.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Canikli: 'Sizi Aldatanlara Oy Vermeyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement