Çankaya'dan Çifte Açılış - Son Dakika
Yerel

Çankaya'dan Çifte Açılış

Çankaya\'dan Çifte Açılış

Çankaya Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı iş birliğinde yapımı gerçekleşen Şenol Güneş Spor Parkı ve Yaşamkent Spor Parkı hizmete açıldı.

13.06.2017 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı iş birliğinde yapımı gerçekleşen Şenol Güneş Spor Parkı ve Yaşamkent Spor Parkı hizmete açıldı.

A Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra birçok takımda teknik direktörlük yapan ve şu anda Beşiktaş Teknik Direktörü olan Şenol Güneş'in ismi Çankaya'da yaptırılan spor parkına verildi.

Şenol Güneş Spor Parkı ve Yaşamkent Spor Parkı açılışında konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Bizden güzel bir spor tesisi istemişlerdi, biz de Şenol Güneş Spor Parkı ve Yaşamkent Spor Parkı'nı yaptık. Çankaya' ya hayırlı olmasını diliyorum. Şenol Güneş Spor Parkı'nı 26 bin metrekarelik spor alanı ve yeşil alan olarak Yaşamkent'e kazandırdık. Yaşamkent Spor Parkı'nda ise iki tane tenis kortu 2 tane basketbol sahası, 1 tane de voleybol sahası var. Elimizdeki en kıymetli arazileri halkımızın hizmetine sunuyoruz. Şenol Güneş ismini vermemiz de tesadüf değil Türkiye'nin tarihinde başarının ve centilmenliğin ismi oldu Şenol Güneş. Türkiye tarihine adını altın harflerle yazmış bir isim olarak Çankaya'da ismi sonsuza kadar yaşayacaktır" ifadelerini kullandı.

Açılışa Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yanı sıra, CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, Çankaya İlçe Başkanı eski hakem Selçuk Dereli ve Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş de katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya'dan Çifte Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement