Çankaya Gönül Gözüyle Şampiyonluğa Koşuyor - Son Dakika
Yerel

Çankaya Gönül Gözüyle Şampiyonluğa Koşuyor

Çankaya Gönül Gözüyle Şampiyonluğa Koşuyor

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, futbolda 4. kez şampiyonluğa koşuyor.

06.11.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, futbolda 4. kez şampiyonluğa koşuyor. Çankaya GESK, 4 yıl önce kurulan Turkcell Sesi Görenler Deplasmanlı Süper 1. Ligi'nin B1 Kategorisinde şampiyonluğu kimseye bırakmıyor.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Turkcell Sesi Görenler Deplasmanlı Süper 1. Ligi'nin B1 Kategorisinde bu hafta komşu belediyenin takımını kendi sahasında ağırladı. Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'nün sahasının bakıma alınmasından dolayı Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel'de yer alan Atatürk Parkı'ndaki sahada oynanan maç, Çankaya'nın 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Milli takımın as kadrosuna da oyuncu veren Çankaya GESK, Ali Aktaş, Kahraman Kurbetoğlu, Rıdvan Salgut, Emrah Öcal, Volkan Demir, Ercan Bayraktar, İbrahim Üzüm, Semih Deniz, Dorum Gökmen Erkmen, Reşat Aykut Akyön'den oluşan kadroyla sahaya çıkarak, ligdeki galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Komşu belediye Yenimahalle'nin ekibiyle oynanan maçın 19. dakikasında Emrah, 22. dakikasında Kahraman'ın attığı gollerle rahatlayan Çankaya GESK, 2. yarıda Ercan'ın golüyle önemli bir rakibini daha geçmiş oldu. Ligde, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 6'ya çıkaran Çankaya GESK ekibi, önümüzdeki haftalarda oynanacak Denizli, Ordu, Kayseri ve İzmir maçlarının kendileri için bir engel teşkil etmeyeceği iddiasında bulundular. Önceki yılın Avrupa Gol Kralı olan Emrah'ın bu maçta attığı golün ligdeki 11. golü olduğunu kaydeden arkadaşları, takımı 4. kez şampiyonluğa taşırken Emrah'ı da yeniden gol kralı yapacaklarını belirttiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Gönül Gözüyle Şampiyonluğa Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement