Çankaya Mamak Kardeşliği - Son Dakika
Yerel

Çankaya Mamak Kardeşliği

Çankaya Mamak Kardeşliği

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık yakın dönemde iş başına gelen CHP Mamak İlçe Örgütünü ziyaret etti.

25.09.2013 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık yakın dönemde iş başına gelen CHP Mamak İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP Mamak İlçe Örgütü Başkanı Adnan Demirci ve çok sayıda örgüt yöneticisi tarafından karşılanan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Önemli bir dönemde önemli bir görevi üstlendiniz. Kardeş ilçe olarak Çankaya Belediyesi size sıcak bakıyor bunu bilesiniz" dedi.

Başkan Tanık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Demirci, "Çankaya Belediyesi yaptığı örnek çalışmalarla yerel seçimler döneminde bizim elimizi güçlendiriyor. Mamak'taki halkımıza CHP işte böyle çalışıyor diyebiliyoruz. En kısa zamanda Çankaya'da yapılan icraatları da görmek için bir gezi düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.

TANIK'TAN MAMAK'A DESTEK

Mamak'ın siyasi anlamda Ankara'nın önemli ilçelerinden olduğuna dikkat çeken Tanık, Mamak Belediyesi'nin CHP tarafından alınması için seçime yönelik her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi. Tanık, "Halka örnek gösteriminizde Çankaya Belediyesini birinci olarak ahlaki bakımdan herhangi bir sıkıntısı olmayan, ikincisi halkın yoksul kesiminden yana belediyecilik anlayışının Türkiye'de en önde savunan belediye olarak önemli bir avantaj olarak görüyorum" dedi.

Türkiye'de belediyeciliğin zor şartlar altında yapıldığına dikkat çeken Tanık, Ankara'da bu işin daha zor olduğunu vurguladı. Tanık, "Ankara'da ayrıca özel bir yapı daha var, bu da Büyükşehir Belediyesi. Resmen, alenen, kanun dışı biçimde belediyemizin yaptığı iki parkta imalat yok edildi. Kavgadan beslenen yapıyı her gün daha fazla yiten meşruiyetleri bağlamında yeniden bu işleri yapamayacak konuma getirmek hepimizin boynunu borcu, Türkiye'nin aydınlanması için mutlaka alınması gereken bir yol" dedi.

Anadolu insanının yoktan var etmeyi bilen, üretken olduğuna dikkat çeken Tanık, günümüzde ise insanların kapısına bırakılan paketle mutlu olduklarını vurguladı. Tanık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyaseten yığınların size sahip çıkması ve inanması onları elbette ki tatmin edecek doyuracak hizmetlerin götürülmesiyle gelecek güvencesi vermekle alakalı bir şey. Ama bunu bir şekilde insan kimliğini karakterini yok edecek, aşağılayıcı, ayaklar altına alacak biçimde yapan sisteme karşı yüreklendirici olmak diri olmak büyük önem taşıyor. Anlatılması zor bir konu ama bunu yapmamız gerekiyor. Çünkü öbür alan rekabet şansının çok az olduğu bir alan." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Mamak Kardeşliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement