Çankırı'da Okuma ve Yazma Öğrenen 13 Kursiyere Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da Okuma ve Yazma Öğrenen 13 Kursiyere Sertifika Verildi

Yapraklı'ya bağlı Yukarıöz beldesinde "Ana-Kız Okuldayız Kampanyası" kapsamında açılan kursta okuma ve yazma öğrenen 13 kursiyere sertifikaları verildi.

16.03.2012 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapraklı'ya bağlı Yukarıöz beldesinde "Ana-Kız Okuldayız Kampanyası" kapsamında açılan kursta okuma ve yazma öğrenen 13 kursiyere sertifikaları verildi.

Yukarıöz İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Yapraklı Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu, Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İl Jandarma Komutanı Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Yukarıöz Belde Belediye Başkanı Recep Karaca ve vatandaşlar katıldı.

Tabakçıoğlu, törende yaptığı konuşmada, 3 ay önce 14 kursiyerle başladıkları

"Ana-Kız Okuldayız" kampanyasının sertifika törenine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "13 kursiyerimiz, okuma ve yazma sertifikası aldı. Bu da bizi çok mutlu etti. Okuma ve yazma bilmeyenlerle ilgili çalışmalarımız sürecek" dedi.

Petek de 3 yıl içerisinde yaklaşık 500 kişinin okuma ve yazma kurslarına katıldığını ifade ederek, "Göreve başladığımız günden bugüne kadar okuma ve yazma konusuna hassasiyet gösterdik. Açtığımız kurslara katılan kişi sayısı 1000'i geçti" diye konuştu.

Kursa katılan 2 kursiyer de yazdıkları teşekkür mektuplarını okudu.

Törenin sonunda Vali Vahdettin Özcan tarafından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

- ÇANKIRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankırı'da Okuma ve Yazma Öğrenen 13 Kursiyere Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement