Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Araç Desteği - Son Dakika
Güncel

Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Araç Desteği

Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından temin edilen 7 araç, düzenlenen törenle ilçe müdürlüklerine teslim edildi.

20.12.2017 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından temin edilen 7 araç, düzenlenen törenle ilçe müdürlüklerine teslim edildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Osman Çakır, yeni alınan araçlarla çiftçilere daha hızlı ve güvenli hizmet götüreceklerini söyledi.

Ulaşım ve hizmet noktasında altyapının iyileştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bir proje olduğunu belirten Çakır, şöyle konuştu:

"İl Özel İdaresinin bize ayırdığı kaynakları en etkili ve verimli kullanmak için tüm gayretlerimizi göstermekteyiz. Devlet Malzeme Ofisinden 6 adet 2017 model araçlarımız 380 bin 605 liraya alınmıştır. Ayrıca bakanlığımızdan temin ettiğimiz aracın, yine bakanlığımız kaynakları ile iç donanımı da yaptırılarak Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde gıda denetimlerinde kullanılmak üzere hazır hale getirilmiştir. Araçlarımız Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Ilgaz, Orta, Şabanözü, ilçe müdürlüklerimize teslim edilecektir. Araç temini projesinin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Konuşmanın ardından anahtar teslim töreni düzenlendi.

Törene, Vali Hamdi Bilge Aktaş, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Alaaddin Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement