Cankurtaran Necip Uysal! - Son Dakika
Spor

Cankurtaran Necip Uysal!

Cankurtaran Necip Uysal!

Necip Uysal, sakatlığı olan Atiba derbiye yetişemezse ön liberoda, yetişirse cezalı Tosic'in yerine stoperde görev yapacak

05.05.2017 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi en önemli sıkıntı Atiba'nın sakatlığı. Dün koşu çalışması yapan ve bugünkü idmanda takım çalışmasına katılıp denenmesi beklenen Kanadalı yıldız, oynayamazsa ön liberoda yerine Necip Uysal görev yapacak. Necip, Atiba'nın iyileşmesi durumunda ise cezalı Tosic'in yerine stoper mevkiinde Marcelo ile birlikte forma giyecek.

TOLGAY ARSLAN KORKUTTU

Bu arada ayak bileğinde ağrılar olan Tolgay Arslan, teknik heyetin yüreğini ağzına getirdi. Ancak yıldız futbolcu için siyah-beyazlı kulübün sağlık ekibinden iyi haber geldi. Tolgay'ın bileğindeki ağrıların Fenerbahçe maçına olumsuz yansıyacak kadar ciddi olmadığı belirtildi. Tedavisi devam eden Tolgay'ın teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabileceği belirtildi.

'EKSTRA PRİM İSTEMİYORUZ'

Beşiktaşlı yöneticiler, F.Bahçe maçı öncesi, 50 bin TL olan derbi primlerini iki katına çıkarma kararı aldı. Karar futbolculara da iletildi. Ancak takım adına konuşan kaptanlar Oğuzhan ve Necip, "Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. F.Bahçe'yi yenmek için ekstra prime gerek yok. Gerekirse standart primi de ödemeyin" dediler. Futbolcuların bu tavrı siyah-beyazlı yönetimi çok memnun etti. Başkan Orman ve ekibinin, sonuca göre yine de sürpriz yapabileceği belirtildi.

KARA KARTAL'A KAMERUNLU KANAT

Beşiktaş'ın Schalke ile sözleşmesi haziran ayı sonunda bitecek Kamerunlu kanat oyuncusu Maxim Choupo Moting ile ilgilendiği öne sürüldü. 28 yaşındaki oyuncunun menajerini Lyon ile İstanbul'da oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasına davet eden siyahbeyazlı yönetimin, ilk pazarlığı yaptığı ve yanıt beklediği gelen haberler arasında.

(Sabah)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Cankurtaran Necip Uysal! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement