Soylu'nun "Yakaladık" dediği canlı bombanın gözaltına alınması kamerada: Dağılın buradan, uzaklaş! - Son Dakika
Güncel

Soylu'nun "Yakaladık" dediği canlı bombanın gözaltına alınması kamerada: Dağılın buradan, uzaklaş!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'dan çıkarken yakaladıklarını söylemişti. O canlı bombanın yakalanma anı ortaya çıktı.

21.08.2019 10:21  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece katıldığı bir programda " Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'dan çıkarken yakaladık" demişti. O teröristin yakalanma anı, bölgedeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yer alan ve Balıklıgöl'e yaklaşık 100 metre mesafede bulunan Haşimiye Meydanı civarındaki Meşarkiye Caddesi'nde, üzerinde canlı bomba düzeneği olan bir terörist 8 Ağustos'ta yakalanmıştı. Polis tarafından yakalanan terörist gözaltına alınırken, üzerindeki düzenek ise sökülerek fünye ile patlatılmıştı.

Teröristin yakalanma anına TRT Haber ulaştı. Öte yandan teröristin örgütün Suriye'deki kamplarından geldiği ortaya çıktı.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde, güvenlik güçlerinin tedbir amaçlı bölgede geniş güvenlik önlemleri aldığı görülüyor. Videoda, merakları vatandaşları uyaran güvenlik güçlerinin "Dağılın buradan. Uzaklaş. Neye bakıyorsunuz?" dediği duyuluyor.

SÜLEYMAN SOYLU NE DEMİŞTİ?

Habertürk TV'de Türkiye'nin Nabzı programına katılan Süleyman Soylu, canlı yayında soruları yanıtlamıştı. Soylu, programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'dan çıkarken yakaladık. Bundan tam bir hafta önce onun tam 4 katı büyüklüğündeki bir bombayı daha yakaladık. Yılbaşından bu güne kadar 160 önemli olayı engelledi bizimkiler. Bunlardan bir tanesi gerçekleşmiş olsaydı uluslararası problem haline gelecekti."

Soylu\'nun "Yakaladık" dediği canlı bombanın gözaltına alınması kamerada: Dağılın buradan, uzaklaş!

Son Dakika Güncel Soylu'nun 'Yakaladık' dediği canlı bombanın gözaltına alınması kamerada: Dağılın buradan, uzaklaş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Manisalı: Ne şimdi bu.habermi bu.bakan yalan söylüyor,sizler doğru ha 17 11 Yanıtla
  • Kadir: Yaw He He .Keltoss sen neymissin ne.Reyiz in sözü olmadan Tuvalete gitmeye korkatsin. 10 14 Yanıtla
  • üzgün34: hayatın palavra ..Kendinde inanıyon ya ona üzülmemek elde değil.sıkıntı büyük.. 7 10 Yanıtla Fethiyeli...: Sen git demirtaşı destekle , görmediyse gözün adam , soyluya bak madam :) 6 4 İzmir 78: Ülkenin gördüğü adam gibi adamlardan biri 0 0
  • Tırt: Adam. 7 8 Yanıtla
  • Urfalı : Urfada böyle bi olay yaşanmadı 6 9 Yanıtla ...: Nasil yasanmadi sen nerde yasiyosun ya haşimiyede yaşandi olay 1 2 İzmir 78: Yav he he 0 0
  • Editör : Bakan Soylu, Kürtlerle Suriyelileri karşılaştırdı: Onlar da çocuk sayısını 5-6'ya düşürdü. Bu başlığı atan kişi kesinlikle Türkiye'yi bölme derdinde. Haberde Karadenizlilerin de onceleri çok çocuk yaptığını şimdi ise 1-2 çocuk yaptığını, aynı durumun Kürtler ve Suriyeliler içinde geçerli olduğunu söylüyor. Bakanın verdiği bilgileri cımbızlayıp haber yapıyorsunuz. Ayıptır be. Haberci tarafsız olmalı. Sizi tarafsızlığa davet ediyorum. 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement