Canlı Yayında Doğal Yaşam - Son Dakika
Kültür Sanat

Canlı Yayında Doğal Yaşam

Canlı Yayında Doğal Yaşam

Merkezi ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan bir internet sitesi, dünyanın dört bir tarafındaki vahşi hayatı izlediği kameralarla 24 saat canlı yayınlıyor.

06.11.2013 01:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan bir internet sitesi, dünyanın dört bir tarafındaki vahşi hayatı izlediği kameralarla 24 saat canlı yayınlıyor.

Son olarak Kanada'nın Manitoba eyaletine bağlı Churchill bölgesindeki, beyaz kutup ayılarının yılık göçlerini yayınlamaya başlayan www.explore.org adındaki sitede, Saskatchewan eyaletindeki bufalolar, deniz ve diğer kara canlılarına kadar birçok hayvanın yaşamları bilimadamları ve ilgililerinin beğenisine sunuluyor.

Her yıl binlerce turist, araştırmacı, çevreci ve bilimadamının yıllık göçlerini izlemek için geldiği Manitoba eyaletine bağlı Churchill bölgesindeki beyaz kutup ayıları, misafirlerine poz vermekten de çekinmiyor. Ziyaretçilerine izledikleri görüntülerden fotoğraflar kaydedip, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşma imkanı da sunan sitede, doğa ve vahşi hayata dair filmler yer alıyor. - Kanada

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Canlı Yayında Doğal Yaşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement